Astrološka prognoza za oktobar 2020. za sve horoskopske znake

Mesec obećava da će biti olujan, zanimljiv i vrlo svestran.

Oktobar 2020. obeležiće svetao astrološki događaj – u znaku Jarca planeta Pluton će postati retrogradna što će u velikoj meri uticati na geopolitičku situaciju u svetu. Još uvek je teško govoriti o tome kakve će biti te promene i kako će tačno uticati na naš život. Najverovatnije će biti pozitivne, jer nebeska tela upravo na to ukazuju. Sve negativne, loše stvari koje se ne uklapaju u ideju harmonije napustiće svet. Međutim, ne očekujte da Plutonov preokret smera garantuje svetlu budućnost bez oblaka. Ovo bi bilo preterivanje. Ali svakako vredi radovati se pozitivnim promenama.

1-2. oktobra 2020. – Pun Mesec

Pun mesec je vreme kada ne treba da preuzimate važne stvari: velike su šanse da na kraju ne uspete. Vredi pažljivije rukovati opremom; vrlo je nepoželjno rizikovati. Nebeska tela preporučuju da vreme posvetite rutinskim poslovima i duhovnim praksama. Odmorite se više i potražite priliku za pozitivne emocije.

2. oktobra 2020. – Venera u znaku Device

Sjajno vreme za unošenje harmonije u vaš unutrašnji svet. To se može učiniti na dva načina. Prvo, fizički, to jest, zauzeti se za zdravlje, ojačati imunitet itd. Venera će podržati ove poduhvate. Drugo, duhovno, odnosno zalaziti u romantičnu sferu. Očekuje vas mnoštvo prijatnih iznenađenja.

14. oktobar 2020 – retro kretanje Merkura u Škorpiji, pročitali smo – izuzetno nepovoljan efekat

Pojaviće se poteškoće sa komunikacijom i savladavanjem novih informacija. Očekuju se poteškoće u ophođenju sa ljudima. Na ovaj dan, svi bismo trebalo da budemo suzdržani i pokušati da prebrzo ne donosimo zaključke o postupcima drugih.

16. oktobra 2020. – novi Mesec u znaku Vage

Ne petljajte se sa nepoverljivim ljudima. Pokušajte da nađete vreme za opuštanje i duhovnu praksu. U poslu dajte prednost rutinskim aktivnostima.

22. oktobra 2020. – Sunce u znaku Škorpije

Na ovaj dan zvezde obećavaju povećani uspeh i energetski potencijal svih ljudi rođenih pod znakom Škorpije. Sjajno vreme da se ozbiljno pozabavite poboljšanjem tela. To možete učiniti nezavisno i pod nadzorom odgovarajućeg specijaliste. Češće komunicirajte sa prirodom. Napuniće vas svojom energijom.

28. oktobra 2020. – Venera u Vagi

Odlično vreme za poboljšanje vaše finansijske situacije. Moguće je dobiti veći prihod. A u ostalim oblastima zvezde predviđaju relativno blagostanje. Romantičan život doneće prijatna iznenađenja.

31. oktobra 2020. –  Pun Mesec u Biku u konjunkciji sa Uranom

Uticaj Punog Meseca komplikuje nepredvidljivost koju izaziva energija Urana. Pri radu sa mašinama treba biti posebno oprezan. Takođe bi trebalo da budete pažljiviji prema svom zdravlju. Ne rizukujte, ovo se posebno odnosi na finansije.

Šta očekuje svaki znak Zodijaka u oktobru otkrijte u galeriji.