Avgust će biti najuzbudljiviji mesec do sada za ova 3 horoskopska znaka

Početak avgusta dodatno je rasplamsao već dovoljno uzbudljivu sezonu Lava! Ukoliko do sada niste, krajnje je vreme da se prepustite ovom zlatnom periodu koji podstiče kreativnost, slobodu i neizmernu ljubav prema sebi što sve zajedno može da doprinese letu za pamćenje. Prosto, to je Lav – ništa nije previše, a baš takva energija nam i te kako prija.

Uticaj Venere može da vas dovede do potpuno novih dešavanja u vašem ljubavnom životu, bez obzira na to da li ćete se zaljubiti u nekoga ko uopšte nije vaš tip ili ćete pak shvatiti da vam je tako dobro što ste singl. Svakako, uzbuđenja neće manjkati – do kraja vladavine Lava živećete u duhu “carpe diem”, dok ćete se sa dolaskom sezone Device okrenuti poslu više nego zabavi, sa željom da budete najbolja verzija sebe i ostvarite napredak u karijeri. Dakle, ovog meseca zaista možete sve, naročito ukoliko pripadate nekom od ova tri horoskopska znaka:

Ovan – Vreme je za zaljubljivanje, ali i buđenje kreativnosti

Energija koja vas okružuje i prati je pozitivna i strastvena – u svakom smislu te reči! Univerzum kao da vas podstiče da ovog meseca oslušnete, primetite i oslobodite sve svoje (kreativne) instinkte – svet je vaše igralište, a vi baš želite da se povežete sa svojim unutrašnjim detetom kom nedostaju zabava i stvaranje lepih uspomena. Sada znate šta vam valja činiti. Budite spremni na to da ćete ponovo poverovati u magiju jer vas tokom narednog perioda upravo to i očekuje.

Lav – Glavna ste zvezda i vi to znate

Nema potrebe da dužimo – ovo je prosto vaš mesec. Sve čega se latite ide vam od ruke; puni ste samopouzdanja i privlačite pažnju gde god se pojavite; sve što dotaknete pretvarate u zlato i tako ste neverovatno dobri u tome da budete to što jeste. Iskoristite ovaj mesec za ostvarivanje svih planova jer jednostavno ništa, ništa ne može da krene po zlu. 

Devica – Osećate se privlačnije i poželjnije nego ikad

Ako već niste, tokom narednog perioda ćete i te kako osetiti uticaj Venere i Marsa – zvezde i planete su na vašoj strani i inspirišu vas da krenete za svojim snovima sa punim samopouzdanjem. Osećate se nikad bolje, spremni ste na sve i prosto ćete uživati u pažnji koju dobijate. Baš kao i Lavovi, i vi doživljavate najbolji period do sada, a to je potrebno iskoristiti. Da li već imate plan?

Priredila: I. T.

Foto: Unsplash