Horoskop za Lava za 2021. godinu

Borba i blaženstvo!

Za predstavnike horoskopskog znaka Lav, januar 2021. počinje haotično, ali u februaru će se situacija stabilizovati i Lav će početi da živi uobičajenim energičnim tempom. U martu će Lavovi dobiti nagradu, biće zadovoljni u svim aspektima svog života. U maju i junu, Lavovi će se osećati pomalo umorno od problema u svom profesionalnom i ličnom životu. Ovo će za njih postati težak teret.

Na leto će ljubav upasti u život Lavova i sve će osvetliti svojom svetlošću. Oktobar će ih dovesti u stanje blaženstva. Kraj godine biće emotivan i stresan. Decembar će stimulisati Lavove da ostanu pozitivni u svim situacijama, čak i onim najtežim.

Koji je vaš cilj za 2021?

2021. godine Lavovi će razmotriti pitanje braka, ali istovremeno će sumnjati da li rade ispravno. U profesionalnom okruženju, Lavovi će slediti svoje ciljeve, braniti svoja prava i svoje ambicije pretvoriti u stvarnost.

Ljubavni horoskop Lava 2021: prijateljstvo, ljubav, romansa…

2021. biće radosna godina za lični život Lavova, očekuju ih novi svetli sastanci i druženja sa dobrim starim prijateljima, i samo vreme provedeno sa voljenima činiće ih mirnim i radosnim. Za Lavove je cela 2021. godina kolektiva. Sjajno će se zabavljati, ne samo sa prijateljima i poznanicima, već će se i osećati sjajno u timskom radu.

Uprkos tako radosnom predviđanju u ličnom životu u uskom društvenom krugu Lavovi mogu očekivati izdaju voljene osobe. Ovo neće donositi nikakve posebne probleme, ali moraće da prekinu vezu sa ovom osobom. Najopasniji meseci u tom pogledu biće april, jun i decembar 2021.

Generalno, u odnosima sa drugim ljudima, Lavove očekuje puno ljubavi i međusobnog razumevanja. Lavovi će nastojati da ojačaju svoju romantičnu vezu sa svojim partnerom. A oni Lavovi koji su trenutno slobodni mogu biti sigurni da će svoju ljubav pronaći u bliskoj budućnosti.

Savet astrologa Lavu za 2021:

„Lavovi će možda doživeti izdaju prijatelja 2021. godine, ali u celini će biti veoma srećni u prijateljstvu i ljubavi 2021. godine. Stoga, ako je takvom događaju suđeno da se dogodi, ostanite verni sebi i čvrsto branite svoje stavove i uverenja “.

Karijera i finansije 2021. godine: promene posla i investicije

Profesionalni život Lavova 2021. s vremena na vreme predstavljaće neprijatna iznenađenja, što će Lavove učiniti nestrpljivim i nervoznim. Pregovaranjem i zagovaranjem možete napredovati u svojoj karijeri. Kolege će vas podržati u svim poduhvatima. U martu Lavove očekuje mir i zadovoljstvo na radnom mestu, a uskoro može doći ponuda za novi posao ili unosan ugovor.

Pitanje da li je dobra opcija za promenu posla sada će biti akutno za Lavove i biće vrlo pažljivo razmotreno. Utvrdićete šta vam je najvažnije: smirenost i stabilnost ili hrabrost i otvaranje novih horizonata za sebe.

2021. godine Saturn daje Lavu nadu u finansijsko poboljšanje i nudiće neke mogućnosti za povećanje prihoda. Vaša intuicija će vam pomoći da donesete ispravne odluke o tome koje investicije da izvršite i koje dogovore. Slobodno insistirajte na vraćanju novca ako postoje ljudi koji vam zaista duguju.

Zdravstveni horoskop Lava za 2021. godinu: volite život i budite smireni

Darivan hrabrošću i dinamičnošću, Lav će doživeti trenutke potpune euforije u narednoj 2021. godini. Postaćete primer mnogima u tome kako se voli život. Međutim, 2021. Lavove očekuje izvestan pritisak i rizik da dostigne kritičnu tačku emocionalne stabilnosti. To može imati posledice po vaše zdravlje, zato budite vrlo oprezni. Izgaranje je vrlo verovatno za vas u januaru, februaru, maju, junu i novembru. Nastavite da volite život kao i sada, budite mirni i izbegavajte često pušenje i prekomernu konzumaciju alkohola.

Uticaji planeta na Lava 2021. godine

3 planete 2021. godine najviše će uticati na Lavove:

• Jupiter će insistirati na statusnoj promeni u romantičnim vezama i zalagati se za brak.

• Saturn i Uran malo će ograničiti Lavov entuzijazam. Na poslu, Lavovi će biti razapeti između posvećenosti i njihove urođene slobodne volje.

Zaključak i želja Lavu

Lav je uporan i ambiciozan astrološki znak zodijaka koji će želeti da napravi više promena u svom životu 2021. godine. Znajte da idete ka uspehu u svim oblastima, ali imajte na umu da će trebati vremena da postignete svoje najbolje ambiciozne ciljeve.