Horoskop za novembar 2020. za Rakove

U novembru će Univerzum pružiti Rakovima emocionalni izazov. Ali, Rakovi će biti u stanju da prevaziđu sve poteškoće koje su se pojavile ako ne preuveličaju situaciju.

Rakovi ovog meseca konačno mogu da pronađu ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Štaviše, Rakovi će biti nagrađeni za svoj trud, a njihove liderske sposobnosti odvešće ih vrlo daleko od mesta gde su sada. Međutim, Rakovi treba da se pobrinu da ne dozvole da ih njihov uspeh pretvori u arogantnu osobu, jer oni koji su bliski Rakovima mogu početi da ih se plaše.

Novembar će biti dobar mesec za Rakove, posebno u pogledu dugoročnih veza, jer će se one značajno razviti. Ako se veza Raka sa partnerom zasniva na uzajamnom poverenju, na kraju će oni stvoriti najjaču vezu sa ovom osobom. Možda će dostići potpuno novi nivo, postati odgovorniji u ljubavi i više se neće ničega plašiti.

ključni događaji u novembru 2020

U novembru Rakovi neće imati vremena za odmor. Moraju da počnu naporno da rade od prvih dana u mesecu. Pre toga, realno procenjujući šta se trenutno dešava u njihovom životu. Rakovi će morati donositi odluke koje će pozitivno uticati na njihovu budućnost, posebno kada je posao u pitanju. Glavna stvar je da ne žurite i radite sve korak po korak.

Kreativnost Rakova će sada samo rasti. Sunce u znaku Škorpije do 21. novembra učiniće da Rakovi budu nežniji i kreativniji. Istovremeno, od 11. do 30., Merkur u Škorpiji izazvaće brojne diskusije, posebno kod kuće. Svemir će doneti važne promene u odnosima tokom poslednje dve nedelje meseca. Možda zato što će od 22. do 30. Rakovi morati više pažnje da posvete poslu. Međutim, ovi problemi neće biti ozbiljni ako je odnos sa Rakom izgrađen na čvrstim temeljima i ako nisu preterano hiroviti. Merkur i Sunce u Škorpiji omogućiće Rakovima da se osećaju sigurnije u otvoreno izražavaju svoja osećanja. Uran u Biku će malo ometati projekte Rakova, ali Saturn će ih učiniti odgovornijima. Rakovi mogu pronaći rešenje za bilo koji problem. Biće dobro fokusirani i posvećeni svom projektu. Rakovi bi definitivno trebalo da iskoriste ovaj mesec. Počev od druge nedelje u mesecu, kreativnost Rakova će se povećati i moći će u potpunosti da iskoriste svoj talenat. Novembar će se završiti povećanjem njihovog nivoa prihoda.