Horoskop za novembar za Blizance

Kao što znate, Blizanci su poznati po svojoj društvenosti, a novembar 2020. biće mesec kada će i oni moći da izvuku maksimum iz komunikacije.

Još jedna zanimljiva činjenica je da će u novembru Blizanci govoriti isključivo istinu, posebno ako neko traži njihovo mišljenje. Blizanci će biti puni energije koja privlači ljude koji razmišljaju na isti način, ali moraju voditi računa da nemaju posla sa manipulatorima i varalicama. Novembar je mesec u kojem Blizanci mogu računati na svoju porodicu. Kakav god problem imali, porodica će im pomoći.

Prvi dani novembra neće biti najprijatniji, ali Blizanci treba da ostanu jaki i zapamte da se uspeh ne može postići bez prevazilaženja prepreka. I upravo sada, potencijal Blizanaca za pobedu je neverovatan, samo morate biti sigurni kada ćete ga koristiti. Sunce u znaku Škorpije osvetljava poslovni i porodični život Blizanaca. Od 11. do 30. novembra, vladar Blizanaca Merkur takođe će pomagati u ovim oblastima života, olakšavajući komunikaciju na poslu. Ista planeta Merkur, do 10., zajedno sa Venerom, biće naklonjena deci Blizanaca. Energija Marsa u Ovnu pomoći će Blizancima da se osećaju živima u svom društvenom krugu i uspešno završe započete projekte.

U prvim danima meseca, nebo će poslati Blizancima vrlo snažnu energiju da promene odnos sa svim tajnama života i novca, ali same promene mogu se očekivati tek u poslednje dve nedelje novembra. Počevši od 22. Sunce u Strelcu će zagrejati Blizance, posebno za intimnost. Počevši od 5., Blizanci će imati prilično povećan libido, želju da neprestano vode ljubav i ispunjavaju fantazije u krevetu. U ovom trenutku mogu biti i prezaposleni, ali njihove dobre namere će na kraju trijumfovati. Uran priprema Blizance za velike promene. Generalno, jesen Blizancima donosi samo dobre stvari. Stoga ih ne bi trebalo uznemiriti zbog činjenice da se nešto neočekivano događa i da nije previše pozitivno. Jednostavno treba da ostanete fleksibilni i mirno se prilagodite situacijama koje se pojave.

Mars i Venera u Vagi doneće potrebnu pozitivnost Blizancima, poboljšaće njihovu emocionalnu pozadinu i odnos sa partnerom. Povoljne situacije za Blizance nastaće na poslu počev od 8. novembra. Počevši od ovog datuma, Blizanci će postati kreativniji i zarađivati više, a Merkur će im donositi samo pozitivnu energiju na radnom mestu. Zbog toga će donositi i najbolje profesionalne odluke.