Horoskop za Ribe za 2021. godinu

Horoskop za Ribe 2021: kroz nedaće u svetliju budućnost.

Predstavnici horoskopskog znaka Ribe u februaru i novembru će iskusiti snažne želje, uključujući želju za promenom posla, ali nije im suđeno da se ostvare, bar tokom ovih meseci. April, maj, avgust, septembar i decembar za vas će biti meseci prosperiteta na delu. Tokom ostalih meseci suočićete se sa nekim preprekama.

2021. godine planete će vam pružiti nekoliko finansijskih mogućnosti za povećanje prihoda. Možete ih sigurno koristiti, uspećete. Što se tiče vašeg ličnog života, možete očekivati i ljubav na prvi pogled i sveobuhvatnu strast. Brak je takođe moguć.

Koji je vaš cilj za 2021?

Ribe će se 2021. godine potvrditi u svom društvenom životu i na poslu. Morate biti načisto sa svojim profesionalnim ciljevima i ostaviti prostora za romantiku i ljubav.

Ljubavni horoskop Ribe 2021: komunikacija i sastanci

Neptun je sada u vašem horoskopskom znaku, gde će mu se pridružiti Jupiter, od sredine maja do kraja jula. Vaša velikodušnost i izvrsne veštine komunikacije neće ostati nezapaženi kod vaših prijatelja! 2021. godine ćete se lepo provesti sa porodicom. U martu, aprilu i novembru moguća su nova zanimljiva poznanstva. U februaru i oktobru očekuju vas nesporazumi koje ćete morati ispeglati. Ako ste u vezi, međusobno ćete se dopunjavati i diviti. Za one koji su slobodni, 2021. godine očekuje vas sastanak koji će vam promeniti život. Ljudi će vam se obratiti za pomoć i podršku, jer ste veoma dobar slušalac.

Savet astrologa Ribama za 2021:

„Ne dozvolite da vam bilo ko odvlači pažnju i sledite put koji ste izabrali za velike stvari koje vas očekuju! Važno je da ne trošite energiju i da je distribuirate samo sebi i svojim ciljevima. Koristite svoju energiju i svoj puni potencijal samo za ono što je zaista važno “.

Karijera i finansije Riba 2021. godine: konkurencija i finansijsko blagostanje

2021. godine moći ćete lako da se prilagodite različitim situacijama i prilično lako ćete se izraziti. Možda osećate potrebu da nađete drugi posao, a istovremeno se možete plašiti da preuzmete previše odjednom. Takođe morate biti oprezni prema konkurenciji na poslu i vaši konkurenti neće biti preterano izbirljivi u načinu na koji postižu svoje ciljeve. Ali, ako postavite jasne lične ciljeve i preduzmete ispravne i pozitivne korake i radnje da biste ih postigli, postići ćete sve što želite. 2021. godine planete će vam pomoći da pripremite temelje za duži finansijski povoljan period.

Započećete godinu energično, ali sumnjaćete u svoje sposobnosti. Izazovi 2021. godine transformisaće vašu energiju u stres, a ponekad će vas, najverovatnije u februaru, junu, julu i oktobru, činjenica da preuzimate previše zadataka izbaciti iz ravnoteže. Srećom, veći deo godine moći ćete da se oslonite na svoju izuzetnu intuiciju, čvrsto telo i motivaciju da obavite stvari.

Uticaji planeta na Ribe 2021. godine

4 planete će uticati na vaš svakodnevni život 2021:

• Tokom cele godine Neptun i Pluton će vas voditi: šta god da se dogodi, sledite svoju intuiciju.

• Uran će vam dati napor kada dugo sumnjate.

• Između sredine maja i kraja jula, Jupiter će vam izdati dobitnu kartu.

Zaključak i želja Ribama

Horoskopski znak Riba je znak osećajnosti, ljubavi i hrabrosti. 2021. godine vaše kreativne ideje u kombinaciji sa vašim napornim radom dovešće vas do uspeha. Krenite napred samouvereno, sa vašom inherentnom hrabrošću, i sigurno ćete uspeti u postizanju svojih ciljeva, sasvim, treba napomenuti, zasluženo.