Horoskop za Škorpije – februar 2021.

Ovog meseca trudite se da budete stabilni, praktični i odmereni.

Niste spremni na sve što vam je sudbina pripremila Nekim događajima ćete pokušati da se žestoko oduprete. Samo postoje stvari na koje čak ni vi ne možete da utičete. U februaru ćete morati da prihvatite stvari kakve jesu.

Brak i porodica

U februaru će se Škorpije suočiti sa bračnim nesporazumom. Čekate obračun, skandale i neke tajne koje će izaći na videlo. Pa, u ovom teškom trenutku sve važne odluke treba donositi hladne glave, a ako se zaista odlučite na hrabar korak da biste vezu napustili, onda tri puta razmislite da li ćete se kajati u budućnosti.

Zaljubljene Škorpije su toliko strastvene u vezama da ne vide svoju stvarnu pretnju. Možda ste upali u zamku u kojoj se vama manipuliše. Samopouzdanje vam zamagljuje oči, ali u februaru vas zvezde upozoravaju na poseban oprez u ljubavi.

Zdravlje i način života

Sačuvajte jetru. Već dugo podseća bolom, lošom probavom i kožnim osipom. Prvo izbegavajte alkohol. Ne samo da nije poželjno da pijete, već je apsolutno kontraindikovano. Sada postoji veliki rizik od ozbiljnih zdravstvenih problema upravo zbog zavisnosti. Budite spremni da se odreknete loših navika. Ako ne možete sami da se izborite, obratite se lekaru za pomoć.

Karijera i posao

Škorpije su u karijeri, kao i uvek, na vrhu. Dobar ste menadžer i biznismen. Možete lako ujediniti tim i pronaći pravo rešenje. Zvezde vam obećavaju dobre izglede na radnom mestu. Glavna stvar je da vaš rad ne utiče na vaš odnos sa porodicom. Jureći novac, rizikujete da propustite nešto važno što je potrebno vašem domaćinstvu.

Finansijski ste stabilni i nezavisni, ali imajte na umu da je štednja na prvom mestu. Sada ne treba misliti na velike kupovine, posebno nekretnine. Uštedite na sigurnom mestu do boljih vremena. Možda će se od vas tražiti zajam. Ne odbijajte ako je osoba koja vas pita neko ko je blizak, ali budite oprezni sa daljim prijateljima.