Horoskop za Vage za 2021. godinu

Horoskop za Vagu 2021: godina prosperiteta i ljubavi.

Vage će 2021. godine napredovati u svojoj karijeri i postići veliki napredak u svojim planovima. Cela godina će biti prilično pozitivna, sa izuzetkom januara, maja, juna, avgusta i početka septembra, kada će se Vage morati suočiti sa nekim teškim situacijama, ali se neće osećati mnogo obeshrabreno zbog njih, jer će biti sabrani i spremni da se suoče sa nevoljom.

U ljubavnoj vezi mesec januar biće malo težak, u junu su moguća neke svađe sa partnerom, a u julu mogu da se razviju u prekid odnosa. Posle jula, uslediće niz povoljnih meseci kada će Vaga imati planove za brak, nove partnere, ljubav na prvi pogled i puno strasti.

Koji je vaš cilj za 2021?

2021. sreća i uspeh pratiće sve napore Vage. Sve će im biti jednostavno i očigledno, a neki snovi se mogu i ostvariti, glavno je verovati u snagu pozitivne energije i ne brinuti o sitnicama!

Savet astrologa Vagi za 2021:

„Za Vagu je 2021. godina veliko postignuće, zato budite koncentrisani na svoje ciljeve. U svom profesionalnom životu ne bojte se da progovorite i pokažete svoje talente. Na vašem putu biće mnogo prilika 2021. godine, samo ih ne propustite. Možda ćete osećati da je svaki vaš zadatak mnogo lakši nego obično i kao rezultat, uspećete bez nepotrebnog napora “.

Ljubavni horoskop za Vagu 2021: puno ljubavi

Zahvaljujući pokroviteljstvu Jupitera i vašoj društvenosti, 2021. godine ćete upoznati mnogo novih ljudi u svom životu. Da biste postigli istinsko prijateljstvo, samo se trebate izjasniti. I ne budite previše nametljivi, ne treba vam. Uran će vas podstaći da upoznate nove ljude koji vam mogu ponuditi jedinstvena i nova iskustva kroz svoj životni stil, hobije i posao. Međutim, Pluton će vas učiniti zahtevnim u intimnim vezama.

U životu Vage 2021. godine biće puno ljubavi. Neki sukobi se naravno ne mogu izbeći, ali biće prilično beznačajni. Ako ste već u vezi, oni će samo ojačati, moguće da će se venčati ili preseliti. Vreme je da usamljene Vage upoznaju nekoga.

Karijera i finansije 2021. godine: izbegavajte rizične poduhvate

Iako ćete na poslu doživeti neke nesporazume i neuspehe, vaše veštine odlučivanja, odlučnost i entuzijazam će prevladati 2021. godine i omogućiti vam postizanje bilo kojih ciljeva. Profesionalne i finansijske mogućnosti pratiće vas tokom cele godine, ojačaće se vaša pozicija na radnom mestu. Možete čak biti unapređeni! Čak i ako morate da se suprotstavite drugim kolegama, postaćete najbolji za svoje šefove. Sve u svemu, 2021. godine svi ugovori ili intervjui biće vam u korist.

Vaš finansijski položaj 2021. godine biće prilično solidan. Međutim, pod uticajem Plutona ne možete privremeno postati pomalo nerazumni i na kraju donijeti neke rizične odluke. Pazite da ne potrošite previše. Takođe, izbegavajte previše rizična ulaganja 2021. godine, jer vas u ovim stvarima sreća može promeniti.

Horoskop za Vage za zdravlje 2021: upravljanje stresom

Tokom većeg dela 2021. godine Jupiter će vam pomoći da ostanete u atmosferi opuštenosti, lakoće i dobrog raspoloženja. Saturn će vas ojačati i bićete obdareni moćnom energijom bez mnogo napora sa vaše strane, što će vas motivisati da idete napred i napredujete. Tokom kratkih perioda stresa, uglavnom uzrokovanih sukobima u vezama, odvojite vreme za sebe, radite aktivnosti koje vam omogućavaju da se opustite: joga, meditacija, masaža, spa tretmani, a ovo će vam pomoći da ne nanesete previše ozbiljne mentalne i fizičke štete zdravlje. Uvek pazite na sebe!

Planetarni uticaji na Vagu 2021

3 planete će uticati na Vagu 2021. godine:

• Saturn i (veći deo 2021. godine) Jupiter u Vodoliji pružiće vam puno samopouzdanja i mogućnosti za velika dostignuća.

• Uran u Biku nateraće vas da razmišljate izvan okvira.

Zaključak i želja Vagi

Astrološki znak Vaga u svemu traži harmoniju. Nadolazeća 2021. godina biće upravo takva za ovaj horoskopski znak. Vaga će u životu ići mirno i samopouzdano. Prethodne godine bile su teške za mnoge Vage, ali morate zapamtiti da oluje uvek donosi mir, čak i nakon najgore oluje koju ste doživeti 2020. godine!