Kako će oktobar 2020. uticati na Lavove

Život za Lavove u oktobru 2020. biće prilično težak.

Prepreke na poslu, kašnjenja u poslu i nesporazumi kod kuće sa voljenima. Pre svega, morate da odlučite šta je važnije – zadovoljstvo sopstvenog ega ili smirenost i zadovoljstvo svih članova porodice. Usamljenim predstavnicima ovog znaka je lakše u vezi s tim – oni nemaju izbora ni za sebe ni za svoju rodbinu. Oni su sami za sebe, ali istovremeno ne bi trebalo da usredsredite svu pažnju na sebe, inače rizikujete da postanete potpuni egoista. Čak i ako nemate kome da ugodite, učinite dobro delo, bavite se dobrotvornim radom. Empatija i saosećanje upravo su osećanja koja razlikuju čoveka od zveri.

U prvim danima oktobra očekuje se da će Lavovi doživeti značajne promene, koje će, najverovatnije, uticati na sve sfere života. Tokom ovog perioda, pokušajte da ne preuzimate previše odgovornosti. Ne plašite se promena. Pustite situaciju i iskoristite sve što se događa oko vas. Budi mudriji. Ako vam nije teško da savladate prepreku, saznajte kako je zaobići. Fleksibilnost i sposobnost prilagođavanja okolnostima pomoći će Lavovima da se brzo vrate na svoje uobičajene staze i zauzmu snažnu i pouzdanu poziciju. U tom periodu Lavove čeka neočekivani sastanak sa starim prijateljem, što će ih uznemiriti i primorati da pokaže volju i smirenost da se vrate u uravnoteženo stanje. Sredinu oktobra obeležiće stabilnost u profesionalnoj i finansijskoj sferi. U ovom periodu se ne očekuju posebni troškovi, a na poslu će sve biti tiho i mirno. Uprkos nedostatku finansijskih poteškoća, zvezde savetuju da odustanete od hitnih kupovina. Ako imate dugovanja ili kreditne obaveze, vredi potražiti dodatni izvor prihoda za rešavanje ovog problema. U ovom periodu se ne preporučuje uzimanje novih kredita. Postoji ogroman rizik da preuzmete ogroman teret. Ovaj period je dobar za rešavanje pravnih pitanja i prikupljanje dokumenata.

Krajem oktobra je bolje kloniti se brojeva, novca i drugih stvari koje zahtevaju veliku pažnju i koncentraciju. Pod uticajem aspekata Venere, predstavnici ovog znaka biće veoma rasejani i sa glavom u oblacima. Njihovo romantično raspoloženje i žeđ za avanturom sprečiće ih da se koncentrišu na posao, pa je bolje da u tom periodu ne započinju nove poslove i projekte. Bolje polako završiti ono što ste započeli ili se bar pretvarati da ste nečim zauzeti. Na kraju meseca, život Lavova biće prilično bogat događajima. Oni će biti stalno pozvani u posetu, pozvani na bučne događaje i sastanke. Lavovi će izabrati ovaj način života s razlogom. Ovo će ih odvratiti od njihove svakodnevne rutine i daće im priliku da ponovo ispune svestranost života zaboravljajući na neko vreme na brige i sujetu.