Kako će oktobar uticati na Vodolije

Život Vodolije u oktobru 2020. godine biće pun svih vrsta iznenađenja.

Ovog meseca očekuju ih razni nepredviđeni događaji, kao i sastanci sa ljudima sa kojima se dugo nisu videli. Među novim poznanicima biće i onih sa kojima će se stvoriti čvrsta prijateljstva, ali većina njih će biti kratkoročnog karaktera.

Vodolije će se takođe morati suočiti sa poteškoćama u profesionalnoj i finansijskoj sferi, moraće da traže dodatne izvore prihoda, jer će troškovi premašiti nivo prihoda. U najtežim vremenima Vodolija ne bi trebalo da traži pomoć i podršku spolja. Samo rođaci i prijatelji moći će da razumeju i pruže podršku. Ne preporučuje se uzimanje kredita. Od prvih dana oktobra, Vodolije će se truditi da rade sve što zavisi od njih samo kako bi stekli naklonost drugih i dokazali svoju vrednost. Sa početkom prvog hladnog vremena, Vodolija će imati nove stavke izdataka, uglavnom male, ali neplanirane. To je delom posledica promene garderobe, radova na renoviranju, lekova za roditelje i drugih problema u domaćinstvu. Zvezde savetuju predstavnike ovog znaka da smanje troškove u onim oblastima koje nisu neophodne i racionalnije upravljanje budžetom.

Sredinom oktobra Vodolije će imati sreće i imaće sjajnu priliku da dodatno zarade. U osnovi, to će biti jednokratni sporedni poslovi u vidu pružanja usluga određenoj kompaniji ili pojedincima ili honorarnog rada. Ali neke Vodolije će u tom pogledu imati više sreće od drugih – moći će da svoj hobi pretvore u dodatni izvor zarade, povećavajući tako svoj prihod ne samo za ovaj, već i za budući period. Sredinom oktobra mogući su neki zdravstveni problemi – pokušajte da se zaštitite od prehlade i pogoršanja hroničnih bolesti.

Krajem oktobra, Vodolije će usporiti. Drugim rečima, savladaće ih lenjost, ali jednostavno zato što se nekako sve tako nakupilo – jesenja depresija, finansijske poteškoće, problemi na poslu i umor. Vodolije znaju kako efikasno da reše probleme i zadatke, ali im je potreban dobar podsticaj i motivacija. Kratko putovanje ili izlet izvan grada bila bi izvrsna opcija za rekreaciju. Čak i roštilj u uskom krugu prijatelja poslednjih jesenjih dana pomoći će vam da vratite snagu i akumulirati energiju za nadolazeću zimu.