Krijete da niste dobro? Evo šta svaki horoskopski znak tipično radi u tim okolnostima

Ovan:

Ponovo prave raspored svojih obaveza da bi bili zauzeti. Ostaju duže na poslu. Skoro ni ne spavaju. Vežbaju u teretani preko svake mere.  Trude se da skrenu misli sa problema najbolje što mogu.

Bik:

Javljaju se prijateljima sa kojima već neko vreme nisu razgovarali. Nagoveštavaju da su bili pod velikim stresom i da im je teško. Pitaju vas kako ste jer se nadaju da ćete im uzvratiti pitanjem. Ne žele odmah da priznaju svoje probleme, pa se nadaju da ćete vi sami izvući te informacije iz njih.

Blizanci:

Daju vam nejasne odgovore kada ih pitate o njihovom životu. Oni se “šale” o tome kako žele da umru i čine da to izgleda kao da nije velika stvar. Ne žele da pričaju o sopstvenim problemima – žele da zaborave na njih – pa pokušavaju da skrenu razgovor od sebe.

Rak:

Lažni osmesi. Prisiljavaju se na smeh. Tvrde da su “dobro”. Prave se da su dobro, jer ne žele da se neko drugi brine o njima.

Lav:

Oni se ljute zbog naizgled malih stvari, kao što je nestanak ovsenih pahuljica za doručak. Nerviraju se zbog naizgled malih stvari, poput loših ili tužnih reklama. Njihove emocije naizgled izlaze nasumično jer niko osim njih ne zna pravi izvor problema.

Devica:

Uvek su umorni. Stalno traže izgovore zašto ne mogu da se druže. Nemaju želju da vide svoje prijatelje niti da rade nešto od onoga što su voleli. Oni samo žele da se odmore.

Vaga:

Pitaju vas da li vam nešto treba i daju sve od sebe da vam pomognu. Oni se prema vama ponašaju kao prema kraljevskoj porodici i dopuštaju vam da se prema njima ponašate kao prema posluzi. Oni pokušavaju da reše probleme svih drugih, jer je to lakše nego da se fokusiraju na svoje.

Škorpija:

Oni piju. Oni psuju. Udaraju šakom o zid. Oni dugo raspravljaju sa prijateljima. Pustili su sve svoje emocije na slobodu umesto da ih kontrolišu iznutra.

Strelac:

Uvek deluju rasejano. Počinju da jedu više. Počinju da se manje smeju. Oni provode više vremena na internetu nego licem u lice sa drugim ljudima.

Jarac:

Prestaju da odgovaraju na pozive i mejlove. Oni ostaju u kući danima. Oni prespavaju ceo dan, kao slučajno. Jedva se kreću, osim ako ne moraju da ustanu zbog kupatila ili da idu na posao.

Vodolija:

Slušaju glasnu muziku. Zbijaju šale koje obično samo oni razumeju. Počinju da pišu (ili crtaju ili gledaju) mračne, jezive stvari. Prestaju da budu tako optimistični i pretvaraju se u pune pesimiste.

Ribe:

Tiši su nego obično u grupnim razgovorima. Oni odlaze sa društvenih medija. Potrebno im je mnogo vremena da odgovore na poruke ili potpuno ignorišu svoj telefon.

Tekst: M. Đ. 

Fotografija: Shutterstock