grazia

Horoskop

Nedeljni horoskop 17.01.2022. - 24.01.2022.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

21. mart - 19. april

Pred vama je nedelja u kojoj ćete akcenat staviti na polje karijere, što će ujedno biti i vaš apsolutni prioritet. Dok će se kod pojedinih pripadnika znaka javiti želja za promenom na datom polju, drugi će biti primorani da naprave nove korake. Sve ovo može i te kako uticati na odnose unutar porodice, a moguće je i da ste olako shvatili nečije reči. Šta god bilo po sredi od vas će se očekivati da ove nedelje balansirate između  privatne i poslovne sfere svog života. Želja za avanturom i druženjem vam ne manjka i upravo je to simbolika koju bi valjalo ispuniti za predstojeći vikend.

Bik

20. april - 20. maj

Misaoni procesi koji se odvijaju u vašoj glavi ne daju vam mira niti mogućnost da se potpuno posvetite konkretnim izazovima koji su pred vama. Interakcija i komunikacija sa ljudima u vašem okruženju može naići na prepreke i komplikacije sa kojima ćete morati da naučite da se nosite, ali i da izađete na kraj. Možda ste ubeđeni da ste baš vi u pravu, ali to neće biti tačka spoticanja, već vaš način izlaganja i izražavanja. Podrška partnera ili saradnika ove nedelje može imati značajnu ulogu za vas i vaš zajednički odnos.

Blizanci

21. maj - 20. jun

Paraliza i nemogućnost donošenja racionalnih odluka je ono što vas može zateći sredinom nedelje, kada opcija povlačenja i osamljivanja može delovati primamljivo. Bitno je da ne donosite brzo odluke, već da sagledate još jednom opcije i čitavu strukturu onoga što vam ove nedelje okupira misli. Pokušajte da ispravite potencijalne greške koje isprva niste mogli da sagledate. Ukoliko vam je u planu bitan intervju ili razgovor za posao, pripremite u svom arsenalu najbolje oružje koje će biti odraz vaših pozitivnih komunikacionih sposobnosti, dok ćete svoje emocije uspeti da stavite pod kontrolu.

Rak

21. jun - 22. jul

Ove nedelje vaše emocije su stavljene pod lupu i uvećane više puta. Ovo može doneti i pozitivne i negativne rezultate, što će dalje zavisiti od vaših postupaka i akcije koju budete preduzimali. Prevashodno polje partnerstva i polje braka zahtevaće veći angažman od mnogih pripadnika ovog znaka. Mudro je znati kako se najbolje postaviti u odnosu na datu situaciju, ali tako da ni jedna strana ne bude oštećena. Za pojedine Rakove ključ je u pasivnosti i prepuštanju akcije drugoj strani, čak i ako znate da krajnji rezultat može potencijalno biti loš. Dozvolite drugima da naprave grešku i iz toga nešto nauče.

Lav

23. jul - 22. avgust

Pred vama je nedelja u kojoj ćete izrazitu tenziju osetiti na polju posla zbog kog će isplivati na površinu emocije sa kojima se možete teško nositi. Sasvim je u redu da se osetite emotivno iscrpljeno i da vam je zbog toga potrebno da napravite predah ili pauzu kada procenite da vam je to neophodno, kako biste se fizički i psihički doveli u balans. Promena energije krajem nedelje uticaće i na vaše rapsoloženje, kada će biti po vas povoljno da se opustite u prijatnom društvu svojih prijatelja. Lepe novosti vam idu u susret, budite spremni za pozitivne preokrete.

Devica

23. avgust - 22. septembar

Početkom nedelje možete sebe pronaći kako iznova i iznova pravite planove i menjate svoj dnevni raspored. Neorganizovanost nije vaša karakteristika, ali u vrtlogu obaveza ne zaboravite da se opustite i pustite kontrolu nad situacijama koje suštinski nisu u vašim rukama. Odložite ili pomerite za kasnije realizaciju onih planova za koje se svojski trudite da na silu izgurate. Postoji velika verovatnoća da ćete morati da se suočite sa nekim nezavršenim poslom i prilikama koje ste ostavili iza sebe, ili na koje ste potpuno zaboravili. Vratite se korak unazad pre nego što napravite korak unapred.

Vaga

23. septembar - 22. oktobar

Skučenost i nevoljnost da ostavite nešto iza sebe, ili čak i period stagnacije za neke od Vaga privodi se kraju. Iskoristite ovu nedelju da razmislite još jednom gde želite da vidite sebe u budućnosti i šta je ono što vas može učiniti istinski srećnim. Borba za moć u nekom odnosu privodi se kraju, dok će pojedini pripadnici ovog znaka rešiti da otvore neko sasvim novo poglavlje. Iako ova nedelja ne pogoduje željenoj akciji, mentalne i psihičke pripreme bi valjalo otpočeti.

škorpija

23. oktobar - 21. novembar

Nepoverenje sa kojim se susrećete je pokazatelj vaših pređašnjih iskustava. Možda se cela situacija ne čini tako strašnom, ali nedostatak informacija vas navodi da se ponašate obazrivo i uzdržano u komunikaciji sa drugim ljudima. Onda kada razumete tuđe postupke moći ćete da kalkulišete budućnost i svoje sledeće korake. Svako iskustvo sa kojim se susretnete je lekcija, a ne ograničavajući faktor.

Strelac

22. novembar - 21. decembar

Razmišljanje u pravcu finansija i kako postići finansijsku nezavisnost ili veću stabilnost može biti opterećujuće. Oslobodite se negativnih predubeđenja i dopustite da put na kom se nalazite govori za sebe. Pojedini pripadnici znaka biće u potrazi za transformacijom priželjkujući promene u svom životu, dok će drugi uskakati u iste bez previše razmišljanja. Obe opcije su pogodne ako imate plan B. Rešite sva dugovanja koja imate, ili bar pokušajte da intenzivnije poradite na njihovom razrešavanju.

Jarac

22. decembar - 19. januar

Polje emocija možda nije nešto čime biste voleli da se bavite ove nedelje, ali koliko god budete ignorisali i čekali da se stvari srede same od sebe, to neće biti slučaj. Partner ili neko vama blizak prolazi kroz period promene koja ima uticaja i na vas i vaš odnos. Nepredviđene situacije i okolnosti mogu napraviti jaz ili zbližiti vas još više. Na kraju krajeva, mnogo toga zavisiće od toga kako budete reagovali na ovaj splet okolnosti.  

Vodolija

20. januar - 18. februar

Nepredvidiva dešavanja mogu uticati na vaše polje posla i kao posledica toga neke stvari mogu biti odložene. Mudro bi bilo da se uzdržite od akcije za koju možda mislite da mora biti po svaku cenu realizovana i sačekate povoljniji talas za delanje. Zategnuti odnosi sa kolegama, saradnicima i poslovnim partnerima mogu biti  krajnje iscrpljujući, te je najbolji korak ove nedelje odmor. Vikend i susreti sa zanimljivim ljudima brzo će vam vratiti energiju i volju za produktivnošću.

Ribe

19. februar - 20. mart

Pred vama je nedelja u kojoj možete očekivati dosta promena u okviru vašeg socijalnog okruženja. Možda ćete želeti da se udaljite od ljudi koji utiču negativno na vas i posle kojih se osećate emotivno i energetski ispijeno. Ovo je period koji vam može pomoći da shvatite u čemu istinski uživate i koje snove bi trebalo pratiti. Pravi put je onaj koji vas ispunjava radošću, i pravi odnosi su oni koji vam donose osmeh na lice. 

Povezane teme

Zodijak

Vikend horoskop od 21. do 23. januara

Stavite svoja interesovanja i prioritete na prvo mesto.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 17. januara do 23. januara

Misaoni procesi koji se odvijaju u vašoj glavi ne daju vam mira niti mogućnost da se potpuno posvetite konkretnim izazovima koji su pred vama.

Zodijak

Vikend horoskop od 14. do 16. januara

Potražite nečiji savet ili pomoć, jer je činjenica da ne možete sve sami postići.

Zodijak

Nedeljni horoskop od 10. do 16. januara

Kreativna rešenja i oslanjanje na imaginaciju pomoći će vam da na samom početku nedelje dođete do željenih rezultata.

Zodijak

Vikend horoskop od 7. do 9. januara

Prepuštanje intuiciji i snovima je upravo ono kako bi trebalo provesti ovaj vikend.

Zodijak

2022. biće srećna godina za ova 4 horoskopska znaka

A sve to zahvaljujući Jupiteru u Ribama!

Zodijak

Nedeljni horoskop od 3. do 9. januara

Pred vama je nedelja u kojoj će se mnogi susresti sa svojim iluzijama i maštarijama i uvideti njihove potencijalne opasnosti.

Zodijak

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2022.

Ako je sudeći prema astro prognozama, ova godina će biti daleko bolja od prethodne!

Zodijak

Mesečni horoskop za JANUAR 2022.

Ekspanzija i sreća je ono što će Nova godina doneti mnogim znacima zodijaka.

Zodijak

Vikend horoskop od 31. decembra do 2. januara

Biti okružen pravim prijateljima za vas je idealan scenario za novogodišnji doček.