grazia

Horoskop

Nedeljni horoskop 23.01.2023. - 30.01.2023.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

21. mart - 19. april

Ove nedelje preusmerite svoju energiju ka jačanju veza sa onim ljudima do kojih vam je zaista stalo, ali i sa poslovnim kontaktima od kojih možete dosta novog naučiti. Ovo je odličan period za učenje, pohađanje kurseva i generalno za upoznavanje svih onih novih veština kojima se do sada niste aktivno bavili. Nakon perioda stagnacije i mirovanja, sada možete svoje reči konačno da sprovedete u delo.

Bik

20. april - 20. maj

Na početku ove nedelje pronaći ćete sebe okruženi starijim ili iskusnijim kolegama koji mogu biti kritički nastrojeni prema vama. Ubrzo ćete shvatiti da su kritike u manjoj ili većoj meri opravdane, ali i da iz sopstvenih grešaka možete da naučite mnogo toga novog. Pokušajte da svoje frustracije ne ispoljavate na ljudima do kojih vam je stalo, već razgovarajte o onome što vas muči. Pravi je trenutak da započnete sa planiranom štednjom.

Blizanci

21. maj - 20. jun

Ove nedelje ćete pronaći sebe kako ste spremniji za akciju i otvoreniji u komunikaciji sa drugim ljudima. Moglo bi se reći da ste ponovo u svom elementu i da se planovi polako ali sigurno razvijaju u željenom pravcu. Pojedini pripadnici ovog znaka poželeće negde da otputuju. Neki će bez mnogo razmišljanja uraditi upravo to, dok će drugi započeti učenje novog kursa ili stranog jezika. Udahnite duboko, jer je došlo vaših pet minuta.

Rak

21. jun - 22. jul

Neka situacija ili sinhronicitet vas mogu podsetiti na prošlost i lepe trenutke koje ste delili sa drugim ljudima. Dok ćete na samom početku nedelje želeti da se povučete i osamite, već utorak vam donosi nova uzbuđenja i ljude koji će vas ohrabriti i inspirisati. Setite se da proverite da li ste izmirili sva dugovanja i obratite pažnju na to kako raspolažete finansijama tokom cele nedelje.

Lav

23. jul - 22. avgust

Ove nedelje možete biti više fokusirani na partnera i njegove potrebe nego na sebe i sopstvene prioritete. Onda kada više pažnje obraćate na druge ljudi moći ćete da zapazite sve njihove vrline i mane, kvalitete i nedostatke, pa ćete sa svim tim novim informacijama moći mnogo bolje da kalkulišete i odredite svoj budući kurs. Vikend pred vama obećava više zabave i bolju atmosferu.

Devica

23. avgust - 22. septembar

Početak nedelje baca novo svetlo na polje posla i svakodnevnice. Biće potrebno dosta volje da se neki posao privede kraju, ali ukoliko ste sastavni deo tima, sve prepreke ćete prevazići zajedno. Biće potrebno da vi budete fleksibilniji i popustljiviji i da ne obraćate previše pažnju na manje greške i nesavršenosti. Ostavite kraj nedelje za sebe i za aktivnosti koje vas relaksiraju i u kojima iskreno uživate.

Vaga

23. septembar - 22. oktobar

Na samom početku nedelje bićete preplavljeni obavezama, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Pojedini pripadnici ovog znaka imaće težak zadatak kada je donošenje odluka u pitanju, a izbor između onoga što žele i onoga što se mora neće biti ni malo lak. Iznenadni susret sa jednom osobom iz prošlosti može biti oslobađajuć, a brojna pitanja koja vam se vrzmaju u glavi dovešće vas u rebus na temu „da li je moglo nekako drugačije“. Budite zadovoljni i u miru sa odlukama koje ste već doneli.

škorpija

23. oktobar - 21. novembar

U prethodnih nekoliko meseci imali ste povoljan period za rad na sebi, kao i za testiranje sopstvenih granica. Došao je i taj trenutak kada je potrebno doneti odluku koja je u skladu sa onim što vi jeste i sa onim gde želite biti u budućnosti. Mnogi pripadnici ovog znaka imaće dovoljno energije da pokrenu neku sasvim novu priču na polju posla i karijere, ali je pre realizacije potrebno napraviti dobar finansijski plan.

Strelac

22. novembar - 21. decembar

Polje ljubavi i partnerstva doneće mnogim pripadnicima znaka olakšanje u vidu pronalaženja rešenja ili donošenje neke bitne odluke na ovom planu. Pokretanje škakljivih tema sa vaše strane može izazvati bunt kod sagovornika, jer on još uvek nije spreman da razgovara na način na koji biste vi to želeli. Povoljan je period da započnete nove studije i kurseve, a avanturiste će mamiti želja za nekim novim putovanjem.

Jarac

22. decembar - 19. januar

Povoljna je nedelja za postavljanje novih poslovnih i finansijskih ciljeva, a rad na njima doneće odmah rezultate. Možda ćete morati da se prilagodite drugoj strani ili da napravite kompromis, ali dok god se ne budete previše čvrsto držali svojih stavova moći ćete da pronađete rešenje koje će zadovoljiti sve u većoj ili manjoj meri. Ukoliko krećete od nule sa nekim projektom, zatražite pomoć bližnjih ili iskusnijih prijatelja.

Vodolija

20. januar - 18. februar

Ove nedelje bićete okruženi mnogim ljudima, a naročito će uz vas biti oni koje volite. Njihovo prisustvo doneće vam mir i osećaj sigurnosti, jer znate da na njih uvek možete da računate. Ukoliko još uvek niste dobili priznanje da ste dobar mentor, i uzor to bi se sada moglo dogoditi. Neko će prepoznati vaše kvalitete, pa je potencijal za uspostavljanje poslovno-partnerskih odnosa izuzetno veliki.

Ribe

19. februar - 20. mart

Pred vama je nedelja u kojoj ćete poželeti da budete malo više distancirani od ljudi, jer vam svaka interakcija predstavlja opterećenje. Ušuškajte se u toplini svog doma i pripremite filmski maraton. Brinite o sebi i svom psihičkom i mentalnom zdravlju, a mnoge obaveze mogu sačekati kraj nedelje ili čak narednu nedelju. Onda kada se osetite spremno i voljno prihvatite poziv za izlazak. Ljubav je pred vašim vratima, a na vama je da odlučite da li želite da ih otvorite.

Povezane teme

Zodijak

Vikend astro od 27. do 29. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za vikend pred nama, čitajte u nastavku.

Zodijak

Vikend astro od 20. do 22. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za vikend pred nama, čitajte u nastavku.

Zodijak

Vikend astro od 13. do 15. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za vikend pred nama, čitajte u nastavku.

Zodijak

Nedeljni astro od 9. do 12. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Zodijak

4 horoskopska znaka koji najbolje rade u neredu

Saznajte više o zvezdanim znacima koji daju najbolje od sebe u neorganizovanom poslu.

Zodijak

Vikend astro od 6. do 8. januara

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Oni najbolje kontrolišu svoje emocije

Četiri horoskopska znaka koji su veoma pažljivi prema svojim postupcima i dozvoljavaju da se njihova ranjivost otkrije samo kada oni to žele

Zodijak

Nedeljni astro od 2. do 8. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Zodijak

Vikend astro od 30. decembra do 1. januara

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Zodijak

Nedeljni astro od 26. decembra do 1. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...