grazia

Horoskop

Nedeljni horoskop 26.07.2021. - 02.08.2021.

Autor horoskopa:

VENERA

www.venerasapapilotnom.com

Ovan

21. mart - 19. april

Ova nedelja će biti u znaku tebe, tebe i samo tebe! Položaj planeta je takav da ćeš se vrlo verovatno suočavati sa određenim lekcijama, ali ne plaši se, neće to biti ništa straštno, samo neophodno da se probudiš i shvatiš šta je ono što ti je potrebno, što želiš i ka čemu treba da kreneš. Dakle, tokom narednih dana pojačaj self-care na maksimum i izoštri sva čula - tvoj organizam ti već šalje ključne poruke koje treba da čuješ.


Bik

20. april - 20. maj

Naredni dani za tebe će biti u znaku posla i obaveza. Ukoliko te čeka toliko toga, najbolje je da posebnu pažnju posvetiš organizaciji - napravi koliko god da je potrebno to-do lista i vodi računa da najvažnije sa svake od njih ispuniš na vreme kako te odlaganje obaveza ne bi sačekalo iza ćoška. Po završetku svih poslova, obavezno nagradi sebe nečim u čemu najviše uživaš - prijaće ti!


Blizanci

21. maj - 20. jun

To što sebe stavljaš na prvo mesto, ili makar negde na vrh liste prioriteta, odlična je stvar - samo tako nastavi! Za početak, značajno je to što si osetila potrebu za nečim takvim, a kako će se situacija dalje odvijati, već ćeš videti. Ne moraš da imaš odgovore na sva pitanja, a upuštanje u nepoznato nekada je tako lekovito, ali i neophodno da bi se opustila i imala malo više vere u sebe. 


Rak

21. jun - 22. jul

Ukoliko se ovih dana osećaš promenljivo kada je reč o osećanjima i raspoloženju, odličan je trenutak da usporiš i odmoriš se. Šta god da je uzrok tvojih pomešanih emocija, bilo bi dobro da primetiš svoje okidače i potrudiš se da sprečiš sve što može da uzrokuje pad energije i sumorne misli. Leto je, lepo je vreme, isplaniraj svaki slobodan trenutak za uživanje i opuštanje - ne moraš baš ovih dana da razmrsiš sve što misliš i osećaš!


Lav

23. jul - 22. avgust

Iako sezona Lava najviše pogoduje Lavovima, što je nekako i logično, ti se ovih dana ponašaš pomalo nesigurno što nije tako tipično za tebe. Nema potrebe da sumnjaš u svoje ideje, želje i sposobnosti - prati svoj unutrašnji osećaj jer kada znaš da je nešto ispravno, ti to prosto znaš. Zato, veruj sebi i hrabro kreni u ispunjavanje svega što si zamislila - ovo je tvoj mesec i treba ga maksimalno iskoristiti!


Devica

23. avgust - 22. septembar

Koliko god se trudila da postaviš granice, često se dešava da nastaviš više da brineš o tome šta je drugima potrebno, nego šta je potrebno tebi. Ove nedelje bi ovu temu trebalo da shvatiš ozbiljnije nego inače jer je krajnje vreme da se pozabaviš svojim, a ne tuđim potrebama. Teško je usvojiti ovu naviku, znamo, ali jednom kada shvatiš kako je taj osećaj dobar, biće ti mnogo lakše da u potpunosti gospodariš svojim životom, svojim vremenom i svojom energijom.

Vaga

23. septembar - 22. oktobar

Moguće je da ćeš ovih dana biti u haosu - u svakom smislu te reči. Nećeš znati šta radiš, gde ideš, šta osećaš, šta misliš i šta ćeš sa svom tom zbrkom u glavi, srcu i telu. Ako ovo shvatiš samo kao fazu, što svakako i jeste, za početak će ti biti lakše da se nosiš sa svim tim. A onda, kada se sve malo slegne, pokušaj da izdvojiš nešto vremena za odmor, opuštanje i neku aktivnost koja će ti pomoći da isprazniš sve što se nakupilo u prethodnom periodu. 


škorpija

23. oktobar - 21. novembar

Svi znamo da niko ne može da ima baš sve, a čini se da ćeš ove nedelje ti to posebno osećati - sve će ti izmicati iz ruku, nećeš biti zadovoljna postignutim i stalno ćeš se fokusirati na ono što nemaš, umesto na ono što imaš, što je tu i što je dobro. Ovakav način razmišljanja može da bude jako opterećujuć i toksičan, zato pokušaj da osvestiš trenutke kada tvoje misli krenu u ovom pravcu kako bi ih zaustavila i promenila percepciju. 


Strelac

22. novembar - 21. decembar

Za razliku od prethodnih dana kada te nije držalo mesto i kada si bila na sto strana, ove nedelje ti prija nešto mirniji tempo. Fokusirana si na planiranje i osmišljavanje strategija pre nego na preuzimanje akcije i to za sada funkcioniše taman kako treba. Ispituješ sebe, ono što je unutra i u skladu sa tim planiraš naredne korake. Bilo bi dobro da ovakav način razmišljanja zadržiš i kasnije, kada svakodnevica počne ponovo da te "melje".


Jarac

22. decembar - 19. januar

Ove nedelje na testu će biti tvoja vera - tvoja vera u sebe, u ono što radiš, u ono što misliš i osećaš, čemu se nadaš. Može se desiti da ovaj test položiš sa najvišom ocenom, ali se isto tako može desiti da padneš i da se onda zapitaš šta se tačno dešava i da li je potrebno nešto promeniti. Ponekad je u redu posumnjati (u sve!) jer te sumnja tera da zapravo još jače veruješ i trudiš se. 


Vodolija

20. januar - 18. februar

Ukoliko ne budeš pažljiva, ove nedelje ti se može učiniti da je život stalni konflikt između sebe i drugih, ljubavi i karijere, uživanja i rada, slobodnog vremena i obaveza. Ipak, duboko u sebi znaš da stvari nisu crne ili bele, već da uvek i u svemu postoji neki kompromis i način da pomiriš zavađene stvari. Sve je stvar organizacije, ali i tvojih prioriteta. Osvesti ih, a zatim se bez griže savesti prepusti onome što tvoje srce želi. 


Ribe

19. februar - 20. mart

Ova nedelja će za tebe biti u znaku ljubavi i naglašenih osećanja. Poželećeš da pronađeš svoju srodnu dušu ili, ako je već imaš, nećeš propuštati priliku da joj pričaš šta osećaš. Ono što može da bude problematično u vezi sa svim ovim je činjenica da bi sve što radiš trebalo da radiš zato što to ti želiš i osećaš, a ne da bi iznudila pažnju, privrženost i osećanja. Voli, ali nemoj moliti za ljubav - to onda nije ljubav. 


Povezane teme

Zodijak

Leto za pamćenje: Šta sezona Lava donosi tvom horoskopskom znaku?

Sezona Lava će trajati sve do 22. avgusta, a po svemu sudeći, pred nama je jako uzbudljiv period!

Zodijak

Svaki dan u nedelji ima svoju vladajuću planetu i da, to može ozbiljno da utiče na tvoj život!

Ponedeljkom vlada Mesec, utorkom Mars, sredom Merkur... Evo kako se to odražava na tvoju svakodnevicu!

Zodijak

Astro prognoze: Kako će mladi Mesec uticati na tvoj horoskopski znak?

Mladi Mesec u Raku "stiže" 10. jula i svim horoskopskim znakovima donosi uzbudljiva dešavanja!

Zodijak

Ova 3 horoskopska znaka vole ogovaranje

Bilo da se radi o ponovnom pomirenju Bena Afleka i Dženifer Lopez ili vestima iz komšiluka, oni sve to znaju.

Zodijak

Ovi znaci Zodijaka žele stalnu potvrdu ljubavi u vezi

Svi imamo nesigurnosti, ali ovi znaci su na vrhu liste.

Zodijak

Sa kojim horoskopskim znakovima putovati ako želite da se dobro zabavite

Pet horoskopskih znakova koji postaju najbolji pratioci svih naših putovanja.

Zodijak

5 znakova koje je vrlo teško razumeti

Koliko god se trudili, nećete moći da razumete šta im se dešava u mislima.

Zodijak

Kako se svaki znak zodijaka kreće uz stepenice karijere

Bez obzira da li ste astrološki skeptik ili verujete da zvezde i planete imaju mistične moći, one imaju mnogo toga da kažu o ponašanju i različitim sklonostima u vezi sa svakim ho...

Zodijak

Ovi znaci zodijaka su kinky čak i ako to ne priznaju

Poznato je da neki horoskopski znaci vole sadomazohizam.