Novembar će promeniti život mnogih Ovnova

Novembar 2020. biće vreme za Ovnove da razmisle o sopstvenom životu. Ovog meseca očekuje ih trenutak, koji će postati prekretnica u njihovom životu i označiće početak novog perioda.

Najverovatnije će se dogoditi nešto što će postati najjača motivacija da promene sebe i svoj život. Ovnovi u nekom trenutku shvataju da su do tada živeli kao u magli. Njihov nekadašnji život bio je jasno usmeren i izgrađen po svim pravilima, samo im to nije donosilo zadovoljstvo. Poverenje u budućnost, smirenost, stabilnost, ali ne i sreća. U novembru će Ovnovi oštro iskusiti goruću želju da korenito promene sve: svoje principe, stavove, moral, verovanja, pa čak i većinu svog okruženja. Pre svega, promene će se dogoditi unutra, negde u podsvesti predstavnika ovog znaka, a tek onda će se okruženje oko njih postepeno menjati.

Kretanje planeta u prvoj nedelji novembra doprineće padu fizičke aktivnosti. Sve će više postajati apatični i razdražljivi. Biće im veoma teško da se ujutru probude i odu na posao. Neka nevidljiva sila povući će ih nazad u njihov topli krevet. Inspiracija i vedrina će privremeno napustiti predstavnike ovog znaka. Zvezde savetuju da tokom ovog perioda, ako je moguće, započnu trčanje ujutru ili barem rade vežbe, tuširaju se kontrastnim tušem, ovo će im pomoći da se razvesele i napune energijom za ceo dan. Ako ne možete da se saberete, onda bar pokušajte da ne kasnite, izbegavajte bučne zabave i svađe. Ne treba vam to sada. Trenutno je Ovnu više nego ikad potreban mir i tišina, inače neće pronaći duhovnu harmoniju i postići ravnotežu između „želje“ i „potrebe“.

Tokom ovog perioda treba da nadgledate svoje zdravlje. Sredinom novembra, Ovnovi će konačno moći da skupe hrabrost i savladaju svoje melanholično raspoloženje. Duša će postati toplija i mirnija. Ništa ih neće odvagati, a raspoloženje će se, shodno tome, poboljšati. Ovan će biti prožet snagom i žeđi za životom. Ali ne život koji bi odgovarao drugima i ne bi izazivao osudu, već onaj koji bi mogao u potpunosti da zadovolji Ovna, uprkos zbunjenom pogledu voljenih. Ovan će ponovo želeti da komunicira. Neće se zaključati u četiri zida svog stana, već će naprotiv aktivno prihvatati pozive svojih prijatelja, kolega i poznanika da odu u pozorište, u kafić ili u posetu. Život će postati sadržajniji i aktivan, samo neće ostati vremena za kućne poslove. Zdravlje će se poboljšati i Ovan će postepeno moći da rešava profesionalne probleme. Krajem novembra Ovan će shvatiti koliko je usamljen. Čak i ako imaju mnogo poznanika i prijatelja, ali ipak je malo onih u blizini sa kojima bi mogli da dele ono najintimnije. Tokom ovog perioda, Ovan će biti veoma ranjiv i bez odbrane pred drugima. Krajnje je obeshrabren da otvore svoju dušu prvoj osobi na koju naiđu. A onima koje navodno već dugo i dobro znaju, ne treba prilaziti preblizu i nastaviti sa svojim brigama. Na kraju krajeva, niko neće moći bolno da vas povredi ako ne zna vaše bolno mesto. Ali, čim okrenete čitavu dušu iznutra, požalite se na život, ispričate o tome šta vas grize i šta je uzrok stalne teskobe, odmah možete početi da se pripremate za ubod noža u leđa. Budite oprezni i ne verujte ljudima bezuslovno. Neka vas oprez i pažnja ne napuštaju ni u komunikaciji sa prijateljima.

foto:torro55.ru