Ova 3 horoskopska znaka vole ogovaranje

Svi volimo da ogovaramo tu i tamo. Ali postoje ljudi koji obožavaju ogovaranje. Bilo da se radi o ponovnom pomirenju Bena Afleka i Dženifer Lopez ili vestima iz komšiluka, oni sve to znaju. Da li pripadate sledećim znacima?

Škorpija

Radoznalost je prirodna odlika Škorpija. Oni vole da otkrivaju šta drugi žele da sakriju. Oni će odmah saznati sve o razvoju nove romanse u društvu i podeliće vesti sa svima ostalima. Ako je potrebno, Škorpija vrlo dobro zna kako da čuva tajnu.

Blizanci

Društveni, pričljivi znaci Zodijaka koji su uvek raspoloženi za čašičicu razgovora. Blizanci ne razgovaraju samo o vestima, već ih ulepšavaju detaljima i preterivanjima. Njihove priče su ugodne i pune spletki. Oni to ne čine sa lošom namerom, ali često im spontanost ne pomaže da ostanu diskretni.

Lav

Želi da bude u centru pažnje, a to nije moguće ako ne zna sve, zar ne? Voli da bude u svemu i tako će prikupiti sve informacije. Ali takođe voli da bude jasan, pa će informacije koje je prikupio deliti sa svima ne skrivajući se ni od koga, kako bi pomogao u rešavanju bilo kakvih nesporazuma.