Seksi saveti za svaki horoskopski znak

Ukoliko želite da dešavanja u krevetu učinite zanimljivijim, konsultujte svoj (i njegov!) horoskopski znak – zvezde donose seksi savete za maksimalno zadovoljstvo.  

Ovan

Poznati po svojoj naravi, Ovnovi svoju strastvenu energiju mogu da iskoriste za nezaboravnu zabavu u spavaćoj sobi. Njima će se dopasti nežno povlačenje za kosu ili poze koje uključuju pribijanje uza zid. 

Bik

Bikovi su izuzetno senzualni, naročito ukoliko samo legnu i prepuste se tom iskustvu. Seksi masaža ne samo da će opustiti Bikove, već će ih zagrejati i za dalje aktivnosti. 

Blizanci

Blizanci su izuzetno komunikativni u svemu što rade, pa tako i u seksu. Njihova idealna predigra je sexting koji mogu da započnu gde god se nalaze, dok će im prijati i dirty talk čim se budu našli u krevetu sa svojim partnerom.

Rak

Nežni, romantični i osećajni Rakovi izuzetno će uživati u kontaktu očima u svakoj fazi ljubavnih igrarija. Ne samo da će se na taj način uzbuditi i opustiti, već će se osećati poželjno i samim tim – samouvereno. 

Lav

Za Lavove važi da vole da budu u centru pažnje, a to se odnosi na baš svaki segment njihovog života, možda čak i naročito kada govorimo o aktivnostima u spavaćoj sobi. Lavovi traže dramu – dajte im dramu! Neka sve bude podređeno njima i biće to nezaboravno veče – kako za Lava, tako i za njegovog partnera. 

Devica

Budući da Device vole da “služe” drugim ljudima, one će se odlično snaći i rado naći u odnosima dominacije. Iako često deluju hladno i nezainteresovano, Device umeju da budu jako nevaljale kada se nađu nasamo sa svojim partnerom. 

Vaga

Zvezde savetuju Vage da se opuste i prepuste uživanju, kao i da se ne plaše da budu glasne – tako će njihov partner znati šta im se dopada i šta treba da radi što garantuje dobar provod za oboje. 

Škorpija

Poznate kao tajanstvene i misteriozne, Škorpije će se najbolje provesti u mraku. Ova “skrivenost” će im pomoći da se opuste i iznenade partnera jer neće imati strah od osude zbog svojih želja. Ugasite svetlo i pustite da vas ponese mašta. 

Strelac

Šta će više uzbuditi Strelčeve nego adrenalin?! Dopustite im da ih ponesu osećanja, da eksperimentišu, pa čak i da preuzmu koji rizik – ovo znači da će izuzetno uživati u seksu na mestima na kojim mogu da budu uhvaćeni. 

Jarac

S obzirom na to da su rođeni lideri, Jarčevi će i partnerovo zadovoljstvo preuzeti u svoje ruke – kada ste sa njima, samo je potrebno da se prepustite. Zbog svog ljubavničkog stila, Jarčevi će se rado upustiti u odnose dominacije zbog čega se odlično slažu sa Devicama. 

Vodolija

Kao horoskopski znak koji ne beži od inovacija, nove tehnologije i gadgeta, Vodolije se neće libiti da u svoj odnos sa partnerom uključe seks-igračke. Vodolije su komforne sa tim – sada je samo potrebno da se i njihov partner opusti i prepusti zabavi. 

Ribe

Romantične i nostalgične, Ribe se lako mogu naći u istoj pozi svaki put. Iako im to generalno ne smeta, Kama Sutra ne bi bila loša za njih, čisto da bi pronašle inspiraciju i probudile maštu. 

Tekst: Ivana Tomić

Fotografije: Unsplash