Počela je njihova sezona: Da li znate ko su poznate Device?

U zvezdanom svetu zodijaka, device su poznate po tome što se trude da maksimalno srede svoj (ponekad i tuđ) život. Ali da li im to uvek i uspeva? Kada krenemo primere da tražimo među poznatim ličnostima (i kraljevskom porodicom) za većinu njih čak možemo i da pogodimo. Naravno da je Bijonse devica – u njenoj karijeri nikada nije bilo prostora za greške. Pretpostavili bismo to i za Blejk Lajvli. Zaista verujemo da se iza svih instagramičnih i srećnih porodičnih slika krije upravo taj sređen život bez kojeg device gube balans.

23. avgusta počela je sezona devica, i tek sada ih je teško zaustaviti. Budući da njihovim znakom vlada Merkur, devicama je lako da ostvare komunikaciju, a ova vladajuća planeta ih takođe stavlja i u ulogu mame. One brinu o nama, pitaju da li smo došli kući i uvek su device te koje u torbi imaju maramice (i vlažne i obične). Da, to se odnosi i na poznate ličnosti.

Budući da su device po prirodi ambiciozne i da im je zapisano u zvezdama da naprave imperiju – nije ni čudo što je toliko poznatih ličnosti rođeno u ovom znaku. Da li možete da pogodite i koje su to ličnosti?

Priredila: T.M.
Fotografije: Profimedia