Sezona Strelca je vreme velikih promena

Možete odahnuti! 22. novembra ulazimo u novi astrološki period.

Ove nedelje, 22. novembra, prelazimo sa intenzivne i introspektivne sezone Škorpija na avanturistički i optimistični znak Strelca. Sezona koja će trajati do 21. decembra osetiće se kao dašak svežeg vazduha.

Rešavamo se mračnih vibracija koje su do kraja bile karakteristika za vreme Škorpije. Svi ćemo se osećati srećno i puni nade iz barem jednog razloga: Sunce koje se menja u Strelca označava poslednji deo 2020. godine, a nakon duge, iscrpljujuće godine, više smo nego spremni okrenuti novu stranicu. Tokom ovog perioda proći ćemo kroz dve pomračenja odjednom – Mesec (29. novembra) i Sunce (14. decembra). Pomračenja su način na koji svemir stvara promene u našem životu. Zatvaraju se neka vrata, a otvaraju druga. Neke od ovih promena mogu uključivati ljude koji „nestaju“ iz vašeg života. Možda se osećate kao da želite da prekinete vezu sa bilo kojom osobom ili stvarima koje vas koče. Dajte minut sebi da se vratite u prošlu godinu – šta ili ko vam uopšte nije pomogao? Zapitajte se šta vas sputava – bilo da se radi o stagnirajućoj vezi, teškom poslu ili čak vlastitom mišljenju. Želja za prekidom dosadnih veza vrlo je jaka i, iskreno, sada je pravo vreme da se prekinu.

Počnite da tražite posao zbog kojeg zaista želite da ustanete ujutru. Uzmite psa ili promenite frizuru. Zaista će to doneti veliku razliku u vašem životu – sada je vreme da ga uskladite sa kretanjima sezone. Jedini nedostatak koji se krije u energiji koja menja život je rizik da postanemo previše usredsređeni na sebe. Morate biti empatičniji prema drugim ljudima! U narednih trideset dana veoma je važno odabrati prave reči i češće se ugristi za jezik pre crvenila. Razmislite pre nego što nekome pošaljete poruku, mogla bi vas sve spasiti od mnogih drama.

Na kraju sezone Strelca, Jupiter i Saturn će napustiti Jarca da bi ušli u Vodoliju. Činjenica da obe ove društvene planete menjaju znakove otprilike istovremeno sugeriše da će predstoje velike promene za društvo. Možda istorijske promene. Međutim, imamo dobar osećaj za period koji predstoji.