Sitnice zbog kojih horoskopski znaci raskidaju

Sigurno se i vama desilo da se zabavljate sa nekim ko je na papiru skroz u redu, ali ima sitnu manu koji vi prosto ne možete da tolerišete. Istina je da svaki horoskopski znak ima specifične stvari koje ga odbijaju, a kada ispriča prijateljima zbog čega je ostavio partnera, okruženje prosto ne može da veruje u čemu je bio problem. 

Na primer, Škorpije su u vezi intenzivne i sa partnerom žele da dele sve. Probajte jednoj Škorpiji da kažete da ne želite da pričate o svom bivšem partneru – šut karta ili slatka osveta je zagarantovana. Lavu recite da se vaša drugarica bolje oblači – nikada se više nećete čuti. Šta vas odbija u partnerstvu usko je povezano sa vašim horoskopskim znakom. Saznajte koje su to sitnice koje Bliznaci ne mogu da trpe, a koje su deal braker za Strelčeve. 

Ovan 

“Hajde da se ne svađamo oko gluposti”

Ovnom vlada vatreni Mars, a pripadnici ovog znaka ne mogu da podnesu guranje stvari pod tepih. Ako ima nešto da vam kaže, jedan Ovan će vam sigurno to i reći, a partneri koji izbegavaju konflikt nikako nisu njihov match. 

via GIPHY

 

Bik 

“Moja mama bolje kuva”

Bik je pravi hednosita i uživa u pripremanju jela za svoje voljene. Ipak, neće lako prihvatiti ako budete na bilo koji način kritikovali njihovo kuvanje, makar to bilo tako što ćete reći da najbolje sarme pravi njihova mama ili čak dodavanjem soli u supu koju su oni “savrešeno začinili”.

via GIPHY

Blizanac

“Hajde da se skrasimo”

Blizanac ima želju da vidi i sazna sve, te ako želite miran i dosadan život, oni nisu dobar izbor za vas. Blizanac želi da bude u akciji non stop, a vaš predlog da ostanete kod kuće ili počnete manje da se družite neće biti dobro prihvaćen.

via GIPHY

Rak

“Da li možemo malo manje da se viđamo sa tvojim roditeljima?”

Rak je vrlo lojalan i porodičan znak, što vrlo često znači da su možda i preterano bliski sa roditeljima, te se nemojte čuditi ako žele da vode mamu i tatu na medeni mesec. Ako želite da osvojite njihovo srce, najbolje je da vodite njihovu porodicu na ručak i da ih prihvatite kao svoje. 

via GIPHY

Lav

“To si mogla da kupiš i na rasprodaji”

Jedan Lav voli da izgleda kraljevski u svakoj prilici. Ako mu se nešto sviđa, to će i kupiti, a analiza etiketa i potrošačkih navika je nešto što Lav ne može da trpi. Osim toga, bilo bi dobro da imate strpljenja i da dobro slušate – jer Lavovi vole da pričaju o sebi satima i ne žele da ga prekidaju. 

via GIPHY

Devica

“Ostavi bakšiš”

Device, za razliku od Lava, vole da imaju sve pod kontrolom. Svoj budžet planiraju mesecima unapred i ne vole raskalašno ponašanje. Smatraju da konobari već imaju svoju platu i ne žele nikog da časte za obavljanje posla za koji su već plaćeni. 

via GIPHY

Vaga

“Ti odluči. Ne čitam ti ja misli”

Jedna Vaga će vam oprostiti sve i svašta, ali ne i nedostatak vođstva. Vagi treba odlučan partner koji instinktivno oseća njegove potrebe, jer ne želi nikog da presira ili nameće svoje mišljenje. 

via GIPHY

Škorpija

“Sutra ćemo. Umoran sam.”

Škorpije su strastvene i intenzivne i žele partnera koji je uvek raspoložen za seks. Ako vas boli glava ili ste umorni zbog posla, to će protumačiti kao lični atak i nedostatak ljubavi. 

via GIPHY

Strelac

“Da putujemo? Pa korona je!”

Strelac vapi za znanjem i pustolovinom i pored sebe želi istog takvog partnera. Spremite se za planinarenje u julu, ronjenje u januaru u hladnoj vodi i bandži džamping u sredu posle posla. Takođe, bilo kakvo ograničavanje slobode neće trpeti – što ga više stiskate, brže će vam pobeći. 

via GIPHY

Jarac

“Previše radiš.”

Kako to misliš previše radim? Jarčevi su najambiciozniji znak zodijaka i ne mogu da tolerišu partnere koji ne podržavaju njihove ciljeve. Vi lično ne morate biti workaholic, ali morate razumeti da Jarac ima velike planove. Ipak, rezultate uspeha rada će podeliti sa vama, i sve što zaradi ide u kućni budžet i fond za fakultete vaše dece koju je već nazvao na prvom dejtu, ali vam to nije rekao. 

via GIPHY

Vodolija

“Tradicija mora da se poštuje”

Vodolija je znak budućnosti koji voli da smišlja nove ideje i često ide ispred svog vremena. Zna sve o tehnologiji, astrologiji i hipi kulturi, a za tradicionalne tipove je najgori izbor. Želi da kiti palmu za Novu godinu i partnera koji ga voli, ali ga ne davi previše. 

via GIPHY

Ribe

“Da li bismo mogli malo manje o emocijama?”

Ribe su najemotivniji znak zodijaka i žele partnera koji će mu izjaviti ljubav 10 puta dnevno, minimum. Ako ste u vezi sa Ribom, spremite se za serenade ispod prozora nakon deset godina braka i plakanje jer se niste javili na telefon nepunih sat vremena.

via GIPHY