Sledeća stanica Rak: šta znači kretanje Venere za našu ljubav?

Planeta komunikacije, novca i strasti, nakon dužeg četveromesečnog boravka u Blizancima, 7. avgusta, prelazi u znak Raka, gde će boraviti do 5. septembra.

Poslednjih nekoliko meseci planeta ljubavi – Venera, ne samo da je bila retrogradna, već je ostala i u ne baš ugodnom znaku Blizanca. Po pravilu u takvoj astrološkoj kombinaciji redovno i oštro osećamo nepravdu sveta oko nas. Sada je vreme za promenu kada planeta uđe u znak Raka. Pre svega, element se menja: iz vazduha Venera uranja u vodu. Rak je jedan od najosetljivijih predstavnika Zodijaka. Međutim, iz ove emocionalne dubine koju samo vodeni znak može pružiti, crpećemo snagu da se nastavimo boriti za pravdu i jednakost. Naučite da ostanete mirni. Za to vreme možemo očekivati ozbiljne emocionalne prekide, jer vodeni znakovi često izazivaju suze. Ali to ne znači da nećete postići svoje ciljeve. Dobra vest je da možemo krenuti dalje jer vodeni žigovi vole da idu uz tok i otvoreno prihvataju nove kreativne poduhvate. Postoji nekoliko datuma na koje treba paziti dok je Venera u Raku.

25. avgust: Venera i Jupiter, jedna od najpozitivnijih planeta u astrologiji, suočiće se jedni s drugima, što će naša srca ispuniti sa još više dobrote i velikodušnosti.

Drugi datum na koji treba obratiti pažnju je 27. avgust. Dan kada su naše emocije maksimalne.

Konačno, na kalendaru označite opoziciju Venere i Plutona 30. avgusta. Dan će proći sa nekim borbama za vlast, posebno oko novca.

Sećate se kako izgleda Rak?

Rak ima meku unutrašnjost i vrlo čvrstu školjku koju ima da bi se zaštitio. A kada je to potrebno, ovaj znak se ne plaši da koristi svoj oklop da zaštiti svoj dom i svoje ljude.

foto:elle.ru