Šta Blizancima donosi oktobar 2020.

Oktobar 2020. daće Blizancima priliku da pokažu svoju volju i karakter.

Blizancima je lakše kada ih neko kontroliše i usmerava. Teško im je da donose ozbiljne odluke, ali pod uticajem aspekata planeta u oktobru ove godine, Blizanci će moći da prevaziđu ovaj strah od odgovornosti i počnu da uživaju u svojoj nezavisnosti.

Ovog meseca će Blizanci morati da donesu važne odluke, koje će odrediti kako će se ispostaviti ne samo njihov budući život, već i život ljudi koji od njih zavise. Zvezde ne savetuju da odgovornost sa sebe prebace na svoje voljene, pa ne treba da ih pitate za savet. Odluka će morati da se donese nezavisno.

U prvim danima oktobra razvoj događaja u životu Blizanaca zavisiće samo od njih samih. Oni su sami autori scenarija svog života i nijedna sudbina, ni zvezde ni planete neće biti krivi što je nešto pošlo po zlu. Planirajte svoje poslove, sastanke i događaje unapred, tako da kasnije ne bi iskrsli neočekivani problemi. Kada planirate trezveno proceniti svoje mogućnosti, ne oslanjajte se na druge i ne nadajte se tuđoj pomoći, jer se situacija možda neće promeniti u vašu korist i bićete razočarani. Ispravna odluka bila bi da se prema prijateljima i voljenima ponašate manje zahtevno. Jedina stvar koja vam može postati ozbiljna prepreka je neodlučnost. Slobodno razgovarajte o svojim neuspelim pokušajima sprovođenja ove ili one ideje.

Sredinom meseca postaće mnogo lakše koncentrisati se na najvažnije stvari. Tokom ovog perioda, Blizanci će postati pažljiviji prema sitnicama, a skeptičan odnos prema raznim „povoljnim ponudama“ pomoći će im da izbegnu obmanu i spreče ih da postanu žrtve prevaranata. Zdravi skepticizam ne šteti Blizancima.

U ovom periodu je bolje voditi računa o svom zdravlju, jer čak i naivna prehlada može dugo da vas uznemiri. Bolest će proći, a vreme će biti izgubljeno. Blizanci bi trebalo da cene svaki minut i povećaju svoju produktivnost, jer rezultati direktno zavise od količine obavljenog posla. U samom finalu meseca oktorba malo toga će zavisiti od Blizanaca. Oni su već obavili sav svoj posao. Sada bi trebalo da razmišljaju ne o poslu, već o odnosima sa svojim parnterom. Zvezde u ovom periodu savetuju da prednost dajete mirnim porodičnim večerima sa voljenom osobom, umesto bučnih zabava. Ali ako vaša duša zahteva odmor, zašto onda ne biste otišli iz grada na vikend u uskom krugu prijatelja, organizovali roštilj sa okupljanjem oko vatre i pesme uz gitaru? U ovom periodu, u sjajnoj izolaciji, Blizanci ne bi trebalo da ostanu sami sa svojim mislima. To može dovesti do sloma! Potreban vam je aktivan odmor, topla iskrena komunikacija, voljeni i rođaci.

Šta je još potrebno za prevazilaženje kriznih vremena?