Šta februar donosi Jarčevima

Februar će biti bogat događajima i poznanstvima.

Period je idealan za pronalazak posla i promenu vrste aktivnosti, a energetska aktivnost Jarca biće maksimalna. Ali, ipak, sve treba dobro proučiti pre donošenja sudbonosnih odluka. Jarčeve ovog meseca treba pripremiti za svakojake prljave trikove. Ono što se čini zlatom može se ispostaviti kao blato i obrnuto. U porodičnom životu neće biti posebnih problema, ali ne treba zatvarati oči na manje nesuglasice. Jarčevi neće moći da obuzdaju emocije, a to može da izazove zdravstvene probleme. Važno je voditi računa o prevenciji respiratornih virusnih infekcija i zaštititi zglobove od hipotermije.

Početak februara neće biti lak emocionalno, pošto će Jarčevi u svemu težiti pozitivnom rezultatu, što nije uvek moguće. Radna atmosfera neće biti pogodna za smirenu komunikaciju, ali Jarčevi bi ipak trebalo da pokušaju da smire svoje emocije.

Mogu nastati poteškoće sa dokumentima – ne bi trebalo sumnjati u njihov sadržaj. Jarčevi ne bi trebalo da zaborave na održavanje fizičke kondicije, inače rezerve energije neće dugo trajati.

Sreinom meseca Jarčevi će se usredsrediti na samoostvarenje u svojoj profesiji. Ponovni kursevi, priprema za upis na univerzitet, specijalizovana obuka – sve je povoljno u ovom periodu. Glavna stvar je odrediti pravac i ne propustiti pružene mogućnosti. Možete verovati starijim rođacima – oni će vam pomoći savetima. Ovi dani su odlični za porodične večeri. Jedinstvo porodice će pomoći da se bolni problemi sagledaju iz drugog ugla.

Na kraju meseca svojeglavo ponašanje Jarca zameniće bistrina uma i razboritost u postupcima. Važno je da se ne ponašate u naletu emocija. Sunce u Ribama će vam pomoći da se brzo oporavite.