Šta novembar donosi Ribama

Ribe treba da posvete novembar brizi o svom zdravlju.

Ovaj mesec astrolozi Ribama preporučuju sport, aktivnosti na otvorenom, jogu ili ples. Ribe takođe moraju da paze da jedu zdravu hranu, a ako nisu, vreme je da promene svoje prehrambene navike.

Ovo je mesec tokom kojeg će se njihov naporan rad isplatiti. Za one Ribe koje su se tek zaljubile, planete savetuju da ne dozvole maštarijama da zavladaju njihovim životima. Treba da prevaziđu sopstvenu maštu i budu realni.

U novembru Ribe moraju više pažnje posvetiti porodici i domu, jer je u stvari to sve što im je potrebno da bi bile srećne. Sve do 21. Sunce će zajedno sa Merkurom u Škorpiji Ribe učiniti osetljivijim u pogledu duhovnosti i ideala. Planetarna grupa u Vagi, koju čine Merkur do 10. novembra i Venera do 21. novembra, povećaće libido Riba i interesovanje za sve vrste misterija.

Venera u Vagi učiniće Ribe senzualnijim i erotski naklonijim, tako da će njihova veza sa drugom polovinom postati dublja. Mars u Ovnu nateraće Ribe da pažljivo prate svoj novac. Počev od 22. društveni i profesionalni život Riba biće osvetljeni Suncem. I mogu očekivati da će dobiti povišicu. Bogata mašta Riba pomoći će im da prevaziđu bilo koji problem i ostanu optimistični. Ribe će naučiti da dobra finansijska situacija ne zavisi samo od napora koji ulažu na poslu, već i od toga kako troše finansije. U novembru, Ribe će biti posvećene svom poslu i uložiće ogroman napor da uspeju u svojoj karijeri. Njihova odlučnost i ambicija pomoći će im da ostvare sve svoje ciljeve.