Šta očekuje Bikove u februaru

Uprkos uloženim naporima, Biku u februaru neće biti lako.

Moraćete da pretrpite malo neprijatnosti, promenite neke planove ili odložite njihovu primenu na neodređeno vreme. Puštajući strance u kuću, Bik rizikuje da poremeti mir u porodici. Ispostavilo se da su dugogodišnji poznanici bili nenaklonjeni, pokazujući svoje prave lice u određenoj situaciji. U februaru će se profesionalni problemi povući u drugi plan, ustupajući mesto teškoćama u ličnim odnosima.

U prvoj polovini meseca Bik mora biti štedljiv i smanjiti dnevne troškove. Prvo počnite sa malim, postepeno prelazeći na pametnu uštedu. Možda se pojave zanimljivi sporedni poslovi, ali Bikovi će im morati posvetiti svo svoje slobodno vreme. Poteškoće koje se pojave u procesu rada doneće koristi, uprkos stresu i iritaciji. Bik treba da bude posebno oprezan u vožnji, da poštuje pravila i da ne prelazi brzinu.

Tokom perioda pogoršanja respiratornih infekcija, Bik će biti ranjiv, pa je stoga preporučljivo preduzeti preventivne mere, ne zaboravljajući na dobru ishranu.

Sunce u Vodoliji će dati Biku samopouzdanje u budućnosti. Sredinom februara nisu isključeni zanimljivi, perspektivni, ali istovremeno teški predlozi. Možete razmišljati o promeni profesije ili prelasku u srodnu aktivnost; zaokupite se dodatnim, ali profitabilnim poslom. U isto vreme, ne gubite vreme pokušavajući da se nađete tamo gde vaš trud neće biti cenjen. Ovih dana je lako izgubiti tlo pod nogama i biti uništen verujući slučajnim ljudima. Ne predajte se pohlepi, inače možete izgubiti zdrav razum.

Bik, očekujući dobre vesti, imaće sreće. Svi događaji vezani za decu ojačaće porodicu i dati radosne emocije. Zaboravivši na dobar odmor, Bik će brzo izgubiti radnu sposobnost i sagoreti od posla. Važno je odvojiti barem jedan dan pasivnog odmora i najmanje 8 sati sna.

Kraj meseca je period za sumiranje rezultata. Merkur u zbližavanju sa Saturnom zahtevaće potpunu predaju od Bika. Tokom ovog perioda bolje je podeliti kućne obaveze sa rođacima, jer će za službene dužnosti biti potrebna posvećenost. Nakon napornog rada uslediće opuštanje. Biku se savetuje samoća ili rekreacija na otvorenom.