Šta očekuje Device tokom oktobra

Za razliku od predstavnika drugih horoskopskih znakova, Devica će u oktobru 2020. biti u optimističnom raspoloženju.

Ovog meseca neće čekati da ih bar neko razveseli, diverzifikuje njihov život i oboji ga jarkim bojama. Device će same početi aktivno da deluju i ulepšavaju svoj život. Device su ljudi dobre mentalne organizacije, ali, uprkos svojoj dirljivosti i ranjivosti, lako mogu pronaći zajednički jezik sa bilo kojom osobom i pridobiti njegovu naklonost. Društvene i druželjubive Device imaju tendenciju da čine impulsivna i ishitrena dela. Zbog svoje ljubaznosti i želje da spase ceo svet, Device mogu da daju obećanja bez prethodne procene njihovih mogućnosti. Bolje je izbegavati ova prazna obećanja koja se, iako su data iskreno i od srca, ipak ne mogu ispuniti.

Zdravlje Device biće prilično dobro, jer je raspoloženje u porastu. Početak meseca proći će relativno mirno i bez incidenata. U tom periodu Device ne bi trebalo da se preopterećuju poslom, čak iako su to jednostavni zadaci. Postoji rizik da ih ne možete izvršiti na vreme, što će negativno uticati na vašu reputaciju u timu. Ne bojte se odbiti pomoć ako je ona u suprotnosti sa vašim interesima, jer u suprotnom rizikujete da pokvarite svoj odnos prema osobi koja traži pomoć od vas. Tokom ovog perioda predstavnici ovog znaka verovatno će imati nove hobije. Možda će neko proučavati strane jezike, a nekoga će zanimati kultura drevnih naroda. U svakom slučaju, sve što će Devica učiniti tokom ovog perioda ne samo da će očarati, već će imati i koristi. Do sredine meseca, Device bi trebalo da dovedu u red svoje poslove kod kuće i na poslu.

U oktobru ćete imati želju za kupovinom. Želećete da potrošite novac, ali bolje je da se uzdržite. Bolje je usredsrediti se na zdravlje, ovo je pravi period da se rešite loših navika i prejedanja. Pokušajte da kupovinu zamenite fitnesom ili hodanjem. Potrebni su vam hladni jesenji vazduh i mekani sunčevi zraci za skladištenje energije tokom dužeg perioda hladnog vremena. Krajem septembra Device će biti u stanju euforije i uživaće. Devicama je potreban nekakav podsticaj – događaj ili osoba koja će ih uvek podstaći na odlučnu akciju. Vreme je da odrastete i budete odgovorni za sebe, za svoj život, za živote onih koji zavise od vas.