Šta očekuje Lavove tokom februara

Karakterne osobine Lava neće im omogućiti da u februaru ostanu suzdržani i dobroćudni u kritičnim situacijama. Lavovi će dobro zaraditi ulažući svoje znanje i iskustvo u profesiju. Finansijske mogućnosti će vam omogućiti da se malo razmazite, obavite neophodnu kupovinu ili uštedite određeni iznos. Lavovi se u svakodnevnom životu mogu suočiti sa poteškoćama – neće biti lako preuzeti neobične odgovornosti. Moguće je da je neko blizak vama ili supružnik bolestan, što će malo uznemiriti Lavove. Ali, kako se naviknu na ono što se dešava, Lavovi će povećavati svoju snagu, mogućnosti i prave ideje koje će pomoći da se prevaziđe ova situacija.

U februaru nisu isključena neplanirana putovanja. Sukobe treba rešavati mirnim putem, u protivnom Lavovi rizikuju da se zaglave u prepirkama i obračunima celog meseca.

Februar će početi brzo. Radni dani Lavova biće zauzeti svakog minuta, svako odstupanje od tempa dovešće do brzog nakupljanja rutinskih stvari. Period je povoljan za preduzetnike, programere, slobodnjake. Kreativni radnici naći će podršku spolja, ali zauzvrat će biti potreban maksimalan učinak. Tokom ovog perioda dobro je postaviti temelje za budućnost.  Lavovi moraju biti spremni da preuzmu odgovornost za postupke svojih bližnjih, posebno dece.

Sredina meseca proći će pod uticajem Jupitera u znaku Vodolije. Lavovi će osetiti snagu za nova dostignuća. Međutim, nepromišljena promena profesije može uticati na materijalne i lične odnose. Ponos i sebičnost samo će naštetiti i kao rezultat toga, iza njih će ostati nerešivi problemi.

Međusobna sebičnost otežava sagledavanje problema spolja i razumevanje položaja supružnika. Korisni su izleti van grada, aktivna rekreacija u najbližem parku, večernja druženja i ispijanje čaja. Mogu se uvesti nove tradicije. Napori Lavova neće biti uzaludni ako maksimalno obratite pažnju na ovu stranu. Što se tiče zdravlja, nije sve tako glatko: hronične bolesti će vas podsetiti da vodite računa o zdravlju. Lavovi treba da budu oprezni da se ne prehlade i blagovremeno započnu lečenje ako prevencija nije donela očekivane rezultate.

Krajem februara Lavovima će biti teško da budu na oprezu, ali upravo ovo će sprečiti sukobe sa kolegama. Odupiranje okolnostima pomoći će Lavovima da se vrate na pravi put i razmisle o sopstvenim prednostima. Tokom ovog perioda snažnim i moćnim Lavovima biće potrebna briga i podrška voljenih. Da bi vratio duhovnu harmoniju, Lav bi trebalo da preispita svoje ponašanje poslednjih dana. To sigurno nije doprinelo mirnom i zdravom načinu života. Mir treba vratiti u životnu sredinu. U stresnim situacijama svakodnevne loše navike mogu štetiti zdravlju.