Šta oktobar 2020. donosi Ribama

Oktobar 2020. sa sobom će Ribama doneti nostalgiju i melanholično raspoloženje.

Iako će se Ribe osećati sjajno i vedro, i dalje će žaliti za proteklim toplim danima, stoga ovaj gubitak treba da nadoknade toplinom iskrenih razgovora sa voljenima i bližnjima, koji će im život ispuniti smislom, radošću i zabavom.

Zvezde savetuju predstavnike ovog znaka da provode više vremena sa porodicom ili prijateljima, da ne odustaju od mogućnosti da dođu u posetu ili upoznaju prijatelje ili stare poznanike. Obično vam astrologija ne savetuje da puno ćaskate o svojim planovima i, generalno, samo ćaskate o bilo čemu, ali Ribe crpe energiju iz komunikacije i razgovora. Za Ribe je bolje da ovog meseca izbegnu usamljenost, jer budući da su sami sa svojim mislima, rizikuju samo da pogoršaju situaciju i dovedu sebe u depresivno stanje.

Ribe su vredne i strpljive, ali ove osobine su i njihova glavna prednost i veliki nedostatak, jer svi pokušavaju da koriste Ribe u sebične svrhe i prebacuju neke svoje odgovornosti na njih.

U prvim danima oktobra Ribe će stalno nekuda žuriti, ali će retko biti tačne. To je zbog njihove odsutnosti i nesposobnosti da se fokusiraju na jednu stvar. Od prvih dana, predstavnici ovog znaka imaće puno posla i sastanaka, što će im dodatno zatresti tlo pod nogama. Uprkos velikoj količini posla i grandioznim planovima, Ribe bi u prvoj nedelji trebalo da predahnu, privremeno se povuku iz posla, čak i na nekoliko dana, osveže misli i skupe hrabrost. Pokušajte da ne mislite negativno, na taj način, komplikujete svoj život.

Sredinom oktobra većina Riba će steći samopouzdanje i početi da deluje agresivnije i aktivnije. Postepeno ulaze u radni ritam. Ako su jednom pokucali na vrata, ali im nisu otvorili, onda će kucati iznova i iznova dok se ne snađu ili potraže ona vrata koja će im se otvoriti. Uticaj aspekata Merkura tokom ovog perioda imaće blagotvorno dejstvo na sposobnost Riba da pronađu prave reči i uvere sve u svoju ispravnost, elokvencija će se povećati, brzina uma takođe. Izvana će se čak činiti da imaju snažno unutrašnje jezgro, koje ranije nije bilo. Što se posla tiče, takve interne promene preneće se i na spoljašnjost. U timu ćete početi još više da ih poštuju, pa će tokom ovog perioda Ribe imati nekoliko novih prijatelja. Budite spremni na činjenicu da ćete sredinom oktobra možda biti poslati na kratkotrajno poslovno putovanje. Ne odbijajte. Ovo je odlična prilika da promenite mesto i opustite se.

Kraj oktobra može biti obeležen ne baš uspešnim okončanjem nekih slučajeva. Ribe su se već reorganizovale na novi režim i čak su se malo navikle na jesenju hladnoću. Pod uticajem aspekata Saturna, raspoloženje predstavnika ovog znaka može se donekle pogoršati. Tokom ovog perioda, Ribe će imati puno novih kreativnih ideja, mada će vremenom izgubiti svoju privlačnost. Uprkos činjenici da je kraj oktobra dobro vreme za profesionalni razvoj, zvezde Ribama savetuju da ne bacaju svu snagu na zarađivanje novca, već da više vremena provode kod kuće, sa porodicom i ljudima koji su im prirasli srcu. Na ovaj način ćete izbeći iscrpljivanje psihološke snage.