Šta oktobar 2020. donosi Škorpijama

Oktobar 2020. biće povoljan period za sticanje novih znanja i perspektiva.

Ako ste ranije sanjali da promenite aktivnost ili naučite nešto novo, sada je vreme da ostvarite svoje želje. Tokom ovog perioda Škorpije će imati prilično dobro razvijenu memoriju i šesto čulo, zahvaljujući kojima će moći lako da reše i najteža pitanja. Bolje je usmeriti svoju energiju u razvoj vezan za profesiju i ne zaustavljati se na tome. Škorpije su talentovani i sposobni ljudi, ali da bi maksimalno iskoristili svoj potencijal potreban im je neko da ih „požuri“. Ako nemate želje da savladate nešto novo, a imate određeni hobi u kojem nemate premca, ima smisla razmišljati o tome da sami organizujete kurseve.

Prvi dani oktobra  doneće Škorpijama mnogo različitih ideja, među kojima će biti onih koje zaslužuju posebnu pažnju. Uticaj Jupitera imaće blagotvorno dejstvo na produktivnost i naporan rad Škorpija, ali njihova želja da sve urade savršeno i preterani zahtevi prema sebi i onima oko sebe mogu da prekrše sve planove, jer će rokovi za izvršenje zadatka biti uveliko odloženi. Pokušajte da naučite da prihvatate tuđe gledište, jer i ono ima pravo da postoji, a to vam neće naštetiti na bilo koji način. Pustite svoju sebičnost i počnite biti lojalniji drugima.

Sredinom meseca život Škorpija postaće uravnoteženiji i stabilniji. Tokom ovog perioda biće malo slobodnog vremena koje možete posvetiti kući, renoviranju ili provesti sa porodicom. Zvezde savetuju Škorpijama da ne obraćaju pažnju na spoljne savete, jer vam svaki savetnik iskreno ne želi dobro i ne raduje se vašem uspehu. Verujte u svoje planove i bolje ne verujte nikome.

Krajem oktobra Škorpije će biti pomalo odsutne i biće im teško da se koncentrišu na jednu stvar. Svako malo pokušaće da urade sve odjednom, ali pošto je takva taktika u početku gubitnička, Škorpije će biti veoma ljuti zbog toga. Tokom ovog perioda, posebno je vredno obratiti pažnju na zdravlje, postoji rizik od obolevanja. U pozadini opšteg prekomernog rada, Škorpije će mentalno biti daleko od posla, od svakodnevnih briga, od kućnih poslova. Neki od njih će potražiti neko značenje i logiku u svojim postupcima i u životu uopšte, dok će drugi utonuti u snove o svetloj i bezbrižnoj budućnosti. Trebalo bi da siđete malo s neba na zemlju i malo se oporavite, uzmete nekoliko dana odmora (ili vikend) i provedete ih u korist svog duhovnog i fizičkog zdravlja.