Šta oktobar donosi Jarčevima

U oktobru 2020. godine, Jarčevi će morati da sakupe svu volju i budu odlučniji.

Imate previše “zadataka” koje treba hitno dovesti u red. Na prvi pogled izgleda da je to praktično nemoguće, ali nije sve tako tužno. Najteže je započeti. Samo pokušajte da se organizujete i napravite detaljni plan. Počnite sa najjednostavnijim i najlakšim. Prvi pozitivni rezultati daće vam samopouzdanje i nadahnuće vas za dalje korake. I tako ćete korak po korak moći da očistite ogromnu gomilu zadataka na poslu i kod kuće. Postavljajući stvari u red, pokušajte da se rešite svega nepotrebnog. Stare fascikle sa beleškama i nacrtima, čizme stare stotinu godina koje i dalje čuvate kao uspomenu na stara vremena. Sve je ovo prašina prošlosti, a život ide dalje. Oslobodite prostor za nove događaje i iskustva. Unesite novu energiju u svoj život.

U prvim danima oktobra, Jarčevi bi trebalo da usmere sve svoje snage na samorazvoj. Tokom ovog perioda treba da razmislite da li živite život o kojem ste sanjali? Idete li na posao zbog kog želite da se probudite ujutru? Da li su oko vas ljudi koji će vas uvek razumeti, podržati, pomoći, nadahnuti i štititi kad zatreba? Ako ste na sva ova pitanja odgovorili potvrdno, onda ste na dobrom putu, ako je većina odgovora bila negativna, onda je vreme da hitno promenite nešto. Nije lako odlučiti se za tako hrabar korak, uvek je teško raditi na sebi, ali morate skupiti hrabrost i savladati sebe, prekinuti ovaj lanac neuspeha i početi menjati sebe. Jednom kad započnete, biće mnogo lakše.

Sredinom oktobra Jarčevi će osetiti određenu nesigurnost. Morate se odvažiti, braniti svoj stav, svoje mišljenje i istinu. Čak i ako u nečemu grešite, imate pravo da izrazite svoje lično mišljenje.

Krajem oktobra, poslovni i pragmatični Jarčevi će dati slobodu osećanjima. Ovaj period će postati najromantičniji tokom poslednjih nekoliko meseci. Uobičajeno je da svaka osoba voli i daje svoju ljubav. Stoga će Jarčevi posao i rad gurnuti u drugi plan i brinuti o svom ličnom životu. Vašoj drugoj polovini, kao i vama, zaista nedostaju pažnja, nežnost i naklonost. Za ovo ne morate kupiti šampanjac i zapaliti desetine mirisnih sveća, možete samo šetati gradom u tihoj jesenjoj večeri, ćaskati, deliti svoje planove, pričati o svojim osećanjima.