Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila

OVAN

Ove nedelje ćete verovatno iskusiti nalet energije i samopouzdanja. Prema planetarnim tranzitima, možda ćete se osećati motivisanim da preuzmete nove izazove u različitim oblastima svog života. Ovo bi mogao biti odličan trenutak da postavite neke nove ciljeve i preduzmete korake ka njihovom ostvarenju. Ova nedelja je idealna da ojačate svoje odnose sa voljenima i usredsredite se na izgradnju dubljih veza. Međutim, pazite da ne dozvolite da vaše emocije prevladaju nad vama i izbegavajte sukobe ili svađe.

BIK

Očekujte nedelju obilja i radosti! Ovo je sjajno vreme da prigrlite svog unutrašnjeg umetnika i oslobodite svoj kreativni potencijal. Možda ćete otkriti da vam ideje lakše teku, a da je vaša intuicija pojačana. U svojoj karijeri možete iskusiti povećanje energije, što bi moglo dovesti do novih mogućnosti ili priznanja za vaš naporan rad. U vašem ljubavnom životu, ova nedelja bi mogla da donese neke uzbudljive događaje, bilo da je u pitanju nova romansa ili produbljivanje postojeće veze.

BLIZANCI

Početkom nedelje možda ćete se osećati povučeno jer višestruki projekti ili odgovornosti zahtevaju vašu pažnju. Sredinom nedelje ćete biti privučeni kreativnim ili društvenim aktivnostima. Ovo je sjajno vreme za povezivanje sa prijateljima ili istraživanje novih hobija. Kako nedelja odmiče, možda ćete osetiti jaku želju da napustite svoju rutinu i probate nešto novo. Ovo može uključivati putovanje, učenje nove veštine ili čak samo isprobavanje novog restorana.

RAK

Ova nedelja izgleda sjajno i uzbudljivo za vas. Spremite se da prihvatite nove mogućnosti i uživajte u pozitivnoj energiji koja vam je na putu. Početkom nedelje ćete osetiti nalet kreativnosti i inspiracije. Ovo je sjajno vreme da se bavite svojim strastima i istražite nove hobije. Povežite se sa prijateljima i voljenim osobama i nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone udobnosti da biste upoznali nove ljude.

LAV

Ove nedelje biste mogli da osetite malo nemira i želje da se oslobodite svoje rutine. Verujte svojim instinktima i sledite svoje strasti. Vaši odnosi mogu biti izvor radosti i ispunjenja. Provedite vreme sa voljenim osobama i otvoreno izrazite svoju naklonost. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati priliku da upoznaju nekog posebnog, zato držite oči i srce otvorene. Što se tiče finansija, ova nedelja je dobro vreme da sagledate svoj budžet i izvršite sva potrebna prilagođavanja.

DEVICA

Možda se osećate malo zaglavljeni u svojoj rutini ili ste neinspirisani na poslu. Ali ne bojte se, jer zvezde spremaju neke uzbudljive stvari za vas! Mogli biste imati neke zanimljive i neočekivane susrete. Budite otvorenog uma i srca i nemojte se plašiti da rizikujete ljubav ili prijateljstvo. Što se tiče finansija, ova nedelja bi mogla biti dobar trenutak da pregledate svoj budžet. Uz pažljivo planiranje i pametne odluke, mogli biste povećati svoju zaradu ili uštedjeti dodatni novac.

VAGA

Ove nedelje ćete uživati u druženju sa grupama ili u prisustvu događaja koji su u skladu sa vašim interesovanjima. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi i istraživanje novih hobija. Budite posebno pažljivi kada komunicirate sa kolegama ili klijentima kako biste izbegli bilo kakvu zabunu. U vašim odnosima, prema planetarnim tranzitima, vaše skrivene emocije mogu izazvati nerešena osećanja ili probleme iz prošlosti. Odvojite vreme da razmislite o svojim emocijama i otvoreno komunicirajte sa svojim partnerom ili voljenim osobama.

ŠKORPIJA

Osećate se ambiciozno i vođeni da uspete u svom profesionalnom životu. Iskoristite ovu energiju da ostvarite svoje ciljeve i tražite nove mogućnosti. Možda žudite za dubljim vezama sa svojim prijateljima i voljenima. Ovo bi mogao biti odličan trenutak za prisustvovanje društvenim događajima ili isprobavanje novih hobija da biste upoznali nove ljude. Odvojite vreme da komunicirate otvoreno i iskreno sa partnerom, kako biste izbegli bilo kakvu nepotrebnu dramu.

STRELAC

Ova nedelja može doneti neke neočekivane promene u vašem životu. Dobar je trenutak da preuzmete proračunate rizike i sledite svoju intuiciju. Osetićete jaču povezanost sa svojim voljenima. Ovo je dobar trenutak da izrazite svoja osećanja i otvoreno komunicirate sa njima. Važno je da budete pažljivi sa potrošnjom i izbegavate impulsivne kupovine. Što se tiče zdravlja, vodite računa o svom mentalnom i fizičkom blagostanju.

JARAC

Ovo je sjajno vreme da se oslobodite i prihvatite svoju spontanu stranu. Što se tiče karijere, ovo je dobar trenutak da razmišljate van okvira i dođete do kreativnih rešenja za izazove. Nemojte se plašiti da preuzmete vođstvo i pokažete svoje veštine i talente. Vodite računa o svojim finansijama i izbegavajte preteranu potrošnju na neozbiljne kupovine. Ovo je dobar trenutak da postavite finansijske ciljeve i počnete da radite na njima.

VODOLIJA

Odvojite malo vremena za meditaciju ili vođenje dnevnika da biste razjasnili svoje emocije i misli. Kako nedelja odmiče, možda ćete psetiti nalet kreativne energije, posebno u poslu ili karijeri. U vašim odnosima, možda ćete morati da komunicirate jasno i asertivno kako biste bili sigurni da su vaše potrebe zadovoljene. Nemojte se ustručavati da postavite granice ukoliko je to potrebno. Iskrenost i direktnost će vam pomoći da izgradite jače veze sa drugima.

RIBE

Sjajan je trenutak da razmislite o svojim partnerstvima i da se uverite da iz njih dobijate ono što vam je potrebno. Bilo da se radi o romantičnoj vezi, prijateljstvu ili poslovnom partnerstvu, komunikacija je ključna. Pobrinite se da uravnotežite svoju sanjivu prirodu sa praktičnošću, posebno kada su u pitanju finansije. Mogu se pojaviti neočekivani troškovi, pa budite spremni i ostanite na vrhu svog budžeta. Sve u svemu, ova nedelja vas podstiče da date prioritet komunikaciji, kreativnosti i praktičnosti u svim oblastima vašeg života. Verujte svojoj intuiciji i ostanite verni sebi.

 

Tekst: A.L.

Foto: Unsplash