Veliki letnji horoskop 2023: BIK

Čak i kada planete ovog leta budu retrogradne, to neće biti velika stvar za vas. Naprotiv, moglo bi vam čak ići naruku, jer ćete moći da odvojite vreme za pauzu, a da vas niko ne krivi. Ako treba razmisliti pre donošenja odluke ili proučiti predlog, obavezno to učinite. U međuvremenu, dobićete udobnost u kojoj toliko uživate. U emocijama se čuvajte svoje poznate posesivnosti jer se ona može okrenuti protiv vas. Leto je takođe vreme da ublažite svoju nepopustljivost. Tvrdoglavost u uverenjima dovešće vas u veoma komplikovanu situaciju. Međutim, to možete izbeći. Kako? Pristajanjem da se pridržavate određenih ograničenja, ili jednostavno, da popustite zahtevima druge strane. Ako ste slobodni, možete očekivati period neizvesnosti. Iskoristite priliku da razmislite o profilu ljudi koji vam odgovaraju. Ako to učinite, bićete oslobođeni prepreka koje vam potkopavaju moral.

U karijeri, sve će vas voditi ka uspehu. Nemate o čemu da brinete. Vama je potrebno vreme da obavite stvari i to će vam biti dopušteno. Štaviše, imaćete srećan osećaj da vam je dat apsolutni mir. Nažalost, ovu hvalevrednu nameru može osujetiti neko ko stvari ne gleda iz iste perspektive kao vi. U finansijama ste odlučni da budete oprezni i toliko nameravate da ostvariti svoje ciljeve, da bi vas neko mogao optužiti da ste škrti. Celokupna egzistencija vam je na putu uzdizanja.

SAVET: Iskoristite priliku da povedete računa o svojim voljenima jer im je potrebna vaša pažnja, a vama malo preispitivanja.

Foto: Profimedia

Ilustracija: Branka Ćurčić

Tekst: Grazia