Veliki letnji horoskop 2023: OVAN

Vaše želje se neće brzo ostvarivati, tako da ćete najveću borbu voditi sa sopstvenim nestrpljenjem da biste izdržali ovo leto. Ipak, takve neugodnosti možete okrenuti na svoju stranu tako što ćete polako postajati svesni onoga što zaista želite. Takođe, ako se osećate kao da ste nešto propustili (ili nekoga), moći ćete to da nadoknadite.

Potrebno je samo do kraja leta umirite strast po kojoj ste poznati. Uprkos dobroj volji, polje emocija je van vaše kontrole. Ako želite, igrajte igru. Nećete požaliti. Sigurnosti se ruše, a euforija raspada, ali ne gledajte na te neprijatnosti kao na kraj, jer su one samo prolaznici u vašem životu. Situaciju možete iskoristiti tako što ćete razumeti želje svog partnera, čak i ako su suprotne od vaših. Iskoristite priliku da pregledate kako radite stvari. Razmislite o najboljem načinu da izrazite osećanja.

U karijeri budno pazite na svoje aktivnosti. U svojim najgorim danima, tokom leta ćete možda morati da odgodite neki siguran plan u poslednjem trenutku. Iako vam pojava nepredviđenih slučajeva nije prijatna, može vam pomoći da na kraju rešite težak problem iz drugačijeg ugla. Finansije vam mogu uzrokovati određenu zabrinutost. Ipak, budite sigurni da će se sve rešiti kada shvatite odakle problemi dolaze.

SAVET: Ako vidite da se drugi povuku korak unazad, to je zato što treba da razmisle. Učinite isto. Biće to produktivnije od pobune protiv neba i zvezda, kakvoj ste inače skloni.

Foto: Profimedia

Ilustracija: Branka Ćurčić

Tekst: Grazia