Veliki letnji horoskop 2023: VAGA

Harizma čini čuda. Iako ne preuzimate inicijativu, ovog leta privlačite veze, nove prijatelje i ljude koje ne poznajete. Vaš društveni krug se širi zahvaljujući načinu na koji to radite. Vaš osećaj za nijanse i vaša srdačnost stvaraju veze koje su srećne i obećavaju bolju budućnost. S druge strane, suočićete se sa svojom starom boljkom, a to je teško donošenje odluka. Ako ste u paru, u ljubavi vam ide, i to je dobro. Međutim, bilo bi mudro da sredite svoja osećanja i želje. To ćete najbolje učiniti ako stvarate, s vremena na vreme, trenutke samo za sebe, i sebi dozvoliti da pomalo i sumnjate u ono što vidite. Zajednički trenuci ili izlasci će biti poremećeni kašnjenjima ili nesporazumima. Ne uzimajte ih za ozbiljno, već kao priliku da zajedno napravite pauzu. Ako ste slobodni, idete na manje sastanaka i to je dobro jer je vreme da napravite izbor. Uživajte u trenucima samoće da biste sagledali stanje. Krajem avgusta možete početi da donosite odluku.

U oblasti karijere atmosfera je sumorna. Imate osećaj da vam jedan dan liči na drugi. Morate se potruditi da zadržite svoje mesto.  Ukratko, dosadno vam je, pa ćete možda razmišljati da okončate ovu  situaciju. Ipak, pre no što date otkaz, dobro razmislite. Iako vaš posao nije uzbudljiv, on vam donosi značajnu sigurnost. A ako očekujete neku veću sumu novca, može doći do zastoja. Zato sačekajte, pa ako je potrebno, pokušajte ponovo.  

SAVET: Periodi stagnacije, kada se čini da se ništa ne pomera, nisu tu da bi vas učinili nesrećnim. Prihvatite ih sa zahvalnošću. Kada se završe, shvatićete zašto su se uvukli u vaš život.

Tekst: Grazia

Fotografije: Profimedia

Ilustracija: Branka Ćurčić