Veliki letnji horoskop: LAV

Ciljate visoko i daleko ovog leta. Nastavljate da sve preduzimate sa tom logikom i inteligencijom koji vas odlikuju. Znate kako da se predstavite kada vam se ukaže prilika. Uspevate da umirite i najkonzervativnije umove. Iako će biti komplikovanije nego inače, izazove prihvatate sa lakoćom. Krajem avgusta meseca, dobićete vetar u leđa, ali i jednu malu senku, koja će se raspršiti tako što ovoga puta nećete forsirati rešenja. Sačekajte dok sve ne legne samo na svoje mesto. To naročito važi u ljubavi. Euforiju i uspeh proteklih nedelja zamenjuju neizvesnosti, pa odolite iskušenju da na brzinu rešavate stvari jer ne bi došlo do željenih efekata. Umesto toga, iskoristite priliku da sagledate svoja osećanja i svoje želje. Ako ste sami, više ne morate da dokazujete svoj uspeh. Međutim, pravite jedan korak napred i dva nazad. Saberite se.

Razvoj karijere vas brine jer osećate da ga neko koči. Odjednom, to vas dovodi u loše raspoloženje. Nemojte u svemu videti zlo. Iako prepreke stoje pred vama, one nemaju za cilj da vas učine da se osećate bedno, već da vas guraju da nadmašite sebe. Prihvatite izazove koji vam se nude. Sa finansijske strane, pre nego što izjavite da ste švorc, proverite stanje svojih računa. Otkrićete da ste uglavnom oslobođeni oskudice.

SAVET: Ako otkrijete da se vaše želje suočavaju sa neobičnom sporošću, nemojte ništa gurati. Iskoristite ovu pauzu koju vam donosi leto da biste sagledali svoja osećanja.

Tekst: Grazia

Fotografije: Profimedia

Ilustracija: Branka Ćurčić