Vikend astro od 19. do 21. avgusta

OVAN

Ovo je vikenda kada bi trebalo da slušate logiku i razum. Nemojte se previše oslanjati na osećaj i intuiciju, već dobro proverite sve činjenice, ako je potrebno i više puta. Ako niste u potpunosti sigurni u svoju odluku odložite akciju za ponedeljak i dobro se odmorite.

Krajem vikenda najviše će vam prijati da izađete iz kuće. Idite na neko mesto gde nikada niste bili ranije, upoznajte nekog novog i uživajte u trenutku.

BIK

Vaše samopouzdanje je ovog vikenda izuzetno snažno, ali ovo može biti mač sa dve oštrice. Čak i ako ste potpuno sigurni u nešto, ne znači da ćete nužno biti u pravu. Posvetite dovoljno vremena sebi, izađite negde sa prijateljima i saslušajte pažljivo savet koji vam se pruža.

Pokušajte da ovih dana provedete što više vremena van kuće, idealno sa partnerom ili voljenom osobom. Zaboravite na obaveze na jedan dan i lepo se provedite.

BLIZANCI

Ovog vikenda vam može biti teško da se fokusirate na posao i obaveze. Može vam delovati kao da vam ništa čega se uhvatite ne ide od ruke, ali možda je samo potrebno da se malo razmrdate. Uradite sitne stvari koje ne zahtevaju previše truda i ostavite dovoljno vremena za odmor.

Krajem vikenda odnos sa jednom osobom može biti stavljen na test. Konflikti su više nego mogući i zato pokušajte da izbegnete bilo kakvu kritiku ili čak davanje mišljenja.

RAK

Vaše raspoloženje ovog vikenda može ići iz krajnosti u krajnost. Budite spontani, ali nemojte držati glavu previsoko u oblacima. Pokušajte da malo bolje organizujete svoje vreme i na taj način ćete izbeći neka od iznenađenja koja vas možda očekuju.

Obratite dobro pažnju na svoje okruženje i na ono što ljudi oko vas govore. Neko vam može dati sjajnu ideju ili pružiti savet koji bi trebalo da prihvatite, ili bar o njemu dobro razmislite.

LAV

Ovo je vikend kada bi trebalo sebi da postavite ambiciozne planove. Imaćete veliku šansu za pobedu na određenom polju, bio to neki projekat ili ljubav. Nemojte se zadovoljiti malim koracima i iskoristite povoljne aspekte da snažno zakoračite napred.

Kraj vikenda vam donosi veliko interesovanje za određenu stvar, ili je moguće da ćete vi nekome biti inspiracija za neki projekat. Zadovoljite svoju radoznalost i bacite se u istraživanje.

DEVICA

Devicama će se ovog vikenda ukazati dobra prilika, ali biće neophodno da brzo reaguju kako bi je u potpunosti iskoristile. Nemojte se upuštati u bilo šta što zahteva da se oslonite na druge, ovih dana možete biti sigurni samo u sebe. Neko vas može izneveriti čak i ako mu to uopšte nije namera.

Povoljan je period za mentalni rad bilo koje vrste. Iskoristite ovo da precizno formulišete određene planove, ali ostavite njihovu realizaciju za neki drugi dan.

VAGA

Ako ovih dana započnete sa realizacijom nekog vrlo ambicioznog plana sva je prilika da ćete premašiti sopstvena očekivanja. Nemojte se zadovoljiti malim stvarima i ciljajte visoko. Obratite pažnju na sopstvene reči, jer nešto vrlo lako može isprovocirati reakciju kolege ili člana porodice.

Nemojte se ustručavati da pokažete svoju energičnu stranu drugima. Iskoristite vreme da uradite dobar trening, odete na trčanje ili u dužu šetnju.

ŠKORPIJA

Škorpije će ovog vikenda morati da donesu određenu odluku koja im u tom trenutku neće delovati preterano bitno, ali će imati dalekosežne posledice. Nemojte se oslanjati isključivo na intuiciju, već uzmite u obzir sve činjenice i promišljeno donesite konačni sud.

Vaša nespremnost na kompromis vas može odvesti u sukob. Ako vam stvar nije od suštinske važnosti, možda nije loše da u ovom slučaju napravite određene ustupke.

STRELAC

Strelčevi će ovog vikenda biti jasno fokusirani na sopstveni cilj i neće postojati mogućnost bilo kakvog kompromisa. U vašim očima bićete snažni lider koji vuče napred, ali vaše okruženje to uopšte ne mora videti na taj način. Uspeh će doći, ali možda po cenu odnosa sa jednom osobom.

Kraj vikenda će vam doneti izbor koji može biti prilično bolan. Srce će vas vući na jednu, a razum na drugu stranu, ali šta god da odllučite nemojte više uzimati u obzir bilo kakvu drugu opciju.

JARAC

Jarčeve će ovog vikenda najviše interesovati novostečeni osećaj slobode, a ponajmenje mišljenja drugih. Bićete potpuno uvereni u ispravnost sopstvenih odluka, što može biti izuzetno korisno u poslu, ali vam može napraviti i znatne probleme u odnosu sa kolegama ili prijateljima.

Ako se krajem vikenda nađete u situaciji da napustite određeni plan, zapitajte se gde vas vodi razum a gde srce i ako vam se ni jedan ni drugi put ne dopadnu, pokušajte da nađete treću opciju.

VODOLIJA

Vaše samopouzdanje i volja za akcijom će ovog vikenda biti na zavidnom nivou. Želećete prvo da se prihvatite najtežih obaveza i ovaj pristup će odmah dati odlične rezultate. Nekome u vašem okruženju je potrebna pomoć i neće vam smetati da preuzmete ulogu zaštitnika ili čak mentora.

Komunikacija i interakcija sa ljudima će vam ići još lakše i spontanije nego obično. Izađite na neko mesto gde možete upoznati ljude koji imaju stavove slične vašim.

RIBE

Neke neočekivane okolnosti vas mogu zateći pomalo nespremne ovog vikenda, ali vaša snaga i volja će vam dati dovoljno energije da se izborite sa bilo čim. Jedna osoba iz okruženja je spremna da iskoristi trenutak vaše slabosti za sopstvene potrebe, zato budite na oprezu.

Poslednje čime ćete želeti da se ovih dana bavite su dnevne obaveze. Iskoristite nalet inspiracije da isplanirate odmor ili putovanje o kom ste u poslednje vreme intenzivno razmišljali.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels