Vikend astro od 19. do 21. maja

Ovan

Vaš planetarni vladar Mars ulazi u vatreni znak Lava, dajući vam više goriva nego što ste imali neko vreme! Imate više energije da idete za onim što želite. Željni ste da napravite veliku promenu dok se Mars suočava sa Plutonom, planetom transformacije. Možda ćete biti radoznaliji, pričljiviji i zainteresovaniji za učenje kako sezona Blizanaca počinje.

Bik

Jupiter ulazi u vaš znak prvi put posle 12 godina! Možda ćete osetiti optimizam i beskonačan potencijal. Sunce se povezuje sa mističnim Neptunom, nadahnjujući maštovitost i razmišljanje o željama – ali ne polažete previše nade dok se Merkur povezuje sa Saturnom. Mladi mesec u vašem znaku traži od vas da se ukorenite u sopstvenim osećanjima i telesnim.

Blizanci

Vaš planetarni vladar Merkur se povezuje sa Saturnom, dajući vam priliku da najbolje iskoristite svoja ograničenja. Mlad mesec traži od vas da nadoknadite san. Ovo je prilika da završite lične projekte na početku sezone Blizanaca. Sunce u vašem znaku pokazuje vam ko ste zaista. Sunce je u harmoniji sa planetom moći Plutonom, podstičući vas da vidite dalje od svog ega.

Rak

Optimistični Jupiter ulazi u vašu kuću nada i snova. Iskoristite atmosferu nade koju ova godina može doneti. Mladi mesec traži od vas da se ukorenite u svojim ciljevima. Ne morate nužno još da napišete plan, ali pogledajte šta imate pred sobom na ovoj početnoj tački.

Lav

Jupiter ulazi u vašu kuću karijere i javne reputacije. Možda sečete veze sa ljudima ili pravite prvi korak, dok se Jupiter sukobljava sa planetom Plutonom. Sunce se povezuje sa mističnim Neptunom, zbog čega možda zadirete previše duboko u stvari. Provera stvarnosti je u redu jer se Merkur povezuje sa Saturnom.

Devica

Proširujete svoje horizonte dok Jupiter, planeta rasta, ulazi u kuću putovanja i obrazovanja na vašoj karti. Tokom sledeće godine bićete otvoreniji i spremniji da učite. Možete se povezati i saosećati sa drugima na dubljem, duhovnom nivou dok se sunce povezuje sa mističnim Neptunom. Lako ćete ostvariti romantičnu i duhovnu vezu sa drugima.

Vaga

Poverenje i intimnost imaju potencijal da porastu tokom naredne godine dok Jupiter ulazi u kuću zajedničkih resursa. Možda ćete biti iznenađeni koliko drugi mogu biti velikodušni. Naučite kako da ljubazno prihvatite komplimente i poklone.

Škorpija

Jupiter ulazi u vašu kuću odnosa, pokazujući vam ljubav koju niste mogli da zamislite ni u najluđoj mašti! Sunce se povezuje sa mističnim Neptunom, inspirišući empatiju i ljubaznost. Ali tvrdi racionalizam i skepticizam su i dalje prisutni dok se Merkur povezuje sa Saturnom.

Strelac

Vaš planetarni vladar Jupiter ulazi u vaš plan rada i rutine, dajući vam dublje razumevanje značenja službe. Za koga radite i zašto? Kojoj svrsi služite drugima i da li to volite? Sunce se povezuje sa mističnim Neptunom, donoseći dublji uvid u vaše zdravlje. Merkur se povezuje sa Saturnom, tražeći od vas da budete iskreni u pogledu svojih potreba za odmorom i privatnošću.

Jarac

Jupiter ulazi u vašu kuću kreativnosti i potomstva. Ovo može biti plodno vreme da imate bebu ii je to možda metaforična beba – vaš kreativni rezultat! Ova godina donosi uspehe sa slobodnim aktivnostima. Možete se usredsrediti na svoje zadatke sa milošću dok se Merkur povezuje sa Saturnom, a možda ćete čak moći da zatražite pomoć!

Vodolija

Jupiter menja znakove, tražeći od vas da verujete u sledeću epizodu. Možda će vam se dopasti da zatvorite vrata kako biste zadržali dobre stvari unutra. Možete biti deo kolektivnog duhovnog ili psihološkog buđenja dok se Jupiter sukobljava sa Plutonom. Vaš skepticizam je dragocena prednost jer se Merkur povezuje sa Saturnom.

Ribe

Vaš planetarni vladar Jupiter ulazi u vašu kartu ljubavi prema bližnjima, navodeći vas da se povežete sa onima sa kojima delite zajednički jezik i da se prema drugima ponašate kao da su vaša braća i sestre. Ako imate braću i sestre, možda ćete ući u njihov život na novi način. Sunce se povezuje sa mističnim Neptunom, podstičući vas da komunicirate oprost i mir kroz empatiju i razumevanje.

Foto: Pexels, Unsplash