Vikend horoskop od 28. do 30. aprila

OVAN

Uprkos vašim željama, većinu svog vikenda ćete provesti u rešavanju problema koje niste vi napravili. Budite oprezni, nemojte dozvoliti da vas vaša prirodna empatija prema drugima odvuče od vaših sopstvenih potreba. Provedite vreme sa svojom porodicom ili organizujte i očistite svoj životni prostor.

BIK

Predstojeća nedelja je puna velikih izazova. Pokušajte ovaj vikend da se opustite i oporavite kako biste bili spremni za sve što dolazi. Ne upuštajte se u sitne svađe i fokusirajte se na sebe. Što se ljubavnog polja tiče, ukoliko ne rešite brojne nesuglasice sa voljenom osobom, vašolj ljubavnoj vezi može doći kraj.

BLIZANCI

Nedeljno popodne provedite u miru ili u krugu porodice. To će vam vratiti svu neophodnu energiju. Prepustite se svemu što donose dani pred vama, doživećete susrete koji pozitivno mogu uticati na vašu budućnost. Prijalo bi vam i jedno kratko vikend putovanje.

RAK

Nečije prisustvo uneće u vaš život sjajnu energiju. Ovaj vikend je idealno vreme za povezivanje sa ljudima koji vam znače. Negujte svoj kreativni um, sada je pravo vreme da preduzmete akciju i da svoje ideje sprovedete u delo.

LAV

Vikend izgleda sjajno i uzbudljivo za vas. Spremite se da prihvatite nove mogućnosti i uživajte u pozitivnoj energiji koja vam je na putu. Ovo je sjajno vreme da se bavite svojim strastima i istražite nove hobije. Nemojte se plašiti da rizikujete i isprobate nešto novo. Povežite se sa prijateljima i voljenim osobama i nemojte se plašiti da izađete iz svoje zone udobnosti da biste upoznali nove ljude.

DEVICA

Kako nedelja odmiče, možda ćete osetiti nalet kreativnosti i inspiracije u svom ličnom ili profesionalnom životu. Pobrinite se da uravnotežite svoju sanjivu prirodu sa praktičnošću. Mogu se pojaviti neočekivani troškovi, pa budite spremni i ostanite na vrhu svog budžeta. Verujte svojoj intuiciji i ostanite verni sebi.

ŠKORPIJA

Ovog vikenda se usredsredite na svoje fizičko zdravlje, bićete motivisaniji i osećaćete se odlično. Imaćete potrebu da organizujete i rasčistite svoj prostor. Vaša pažnja posvećena detaljima će vam pomoći da budete efikasni i produktivni.

STRELAC

Otvoriće vam se nove mogućnosti da radite nešto što će vas ispunjavati. Verovatno ćete želeti da se tokom vikenda udaljite od posla i provedete vreme sa voljenom osobom. Ne ustručavajte se da uradite nešto uzbudljivo i romantično.

JARAC

Ovaj vikend provedite negde van kuće u društvu bliskih ljudi. Prijaće vam putovanje ili vreme provedeno u prirodi. Razmislite o tome da se obratite starim prijateljima sa kojima niste razgovarali neko vreme i da se ponovo povežete.

VODOLIJA

Napravite trenutak samo za sebe gde će vam se sve kockice složiti i onda krenite u nove pohode. Nečije prisustvo uneće u vaš život sjajnu energiju. ukoliko ste planirali da negde otputujete sami ili u društvu, odabrali ste pravi trenutak za to.

RIBE

Nastavite da emitujete pozitivnu energiju. Ovog vikedna se maksimalno opustite i radite samo šta vam prija. Posle naporne radne nedelje prijaće vam da provedete bar jedno veče u probranom društvu bez stresa i obaveza.

 

Tekst: A.L.

Foto: Unsplash