Biće zanimljivo: Gvinet Paltrov u novoj emisiji na Netflixu

Mini serija o tome kako život učiniti zanimljivijim i boljim!

Prvi put su razgovarali o mogućem pokretanju projekta u februaru prošle godine: na Internetu su se pojavile glasine o novoj emisiji zasnovanoj na projektu zdravog načina života Goop, a kasnije je Gvinet najavila potpisivanje ugovora sa internetskim gigantom Netflix.

Prošla je godina, a napokon je predstavljen trejler za „The Goob Lab“. Uzgred, ovo nije zabavna televizijska emisija ili igrani film, već dokumentarni film iz šest delova posvećen zdravlju, psihologiji, seksu i drugim duhovnim aspektima žena.

„Laboratorija Goop istražuje probleme koji se tiču svakog od nas. I tokom rada na ovom projektu pokušali smo da vam kažemo kako da uzmete sve iz života “, objašnjava Gvinet Paltrov. Emisija počinje 24. januara.

Projekt Goop glumica je pokrenula je 2008. godine. Sve je počelo sedmičnim biltenima na vebu o zdravlju, ishrani i pronalaženju. Međutim, Gvinet tu nije stala i ubrzo je pokrenula brend Goop, gde možete pronaći apsolutno sve: od nalepnicama koje povećavaju energiju do kozmetike, odeće, nameštaja, aditiva za hranu i svega što vaše srce poželi.

Preko 12 godina platforma za zdrav način života postala je carstvo. A, kako sama Gvinet izveštava, ona se neće zaustaviti i planira da razvije brend Goop u svim oblastima u bliskoj budućnosti.