10 filmova koje treba pogledati nakon svađe sa partnerom

Ovi filmovi će učiniti da se osećate bolje.

Svađe nisu dobre ni za koga. Neke mogu imati dobar “kraj” – i odvesti vas čak i do strastvenog seksa – ali najčešće nas uznemiruju i čine da se osećamo tužno i iscrpljeno. Pored rešavanja problema, dobar izbor je odvojiti vreme za gledanje nekih od sledećih filmova zbog kojih ćete se osećati bolje.

Povratak u drugačije raspoloženje da biste sa voljenom osobom razgovarali o razlogu zbog kojeg ste se posvađali, imaće sasvim drugačiji pristup. 

1. Dumplin

Mladalačka komedija je uvek dobar izbor da zaboravite svađe. Priča govori o Willowdean, plus size devojčici koju glumi Danielle Macdonald, a koja učestvuje na takmičenju za lepotu da bi iznervirala svoju majku koja je bila kraljica lepote. U ulozi mame je naša voljena Jennifer Aniston.

2. Matilda

Film koji će vas vratiti u prošlost i ponovo ćete se poistovetiti sa avanturama pametnog malog knjiškog moljca koji se mora suočiti sa svojim roditeljima i strogim direktorom škole.

3. About Time

Domhnall Gleeson – Tim putuje u prošlost pokušavajući da je promeni kako bi mogao imati drugačiju budućnost, a u filmu glume i Rachel McAdams, Bill Nighy i Margot Robbie.

4. Four Weddings And A Funeral

Charles ljubav uči kroz četiri braka i jednu sahranu. Ne možete a da se ne poistovetite sa ovim junakom kojeg glumi Hugh Grant.

5. The Little Prince

Niko nikada nije rekao ne bajci. Naročito kada je reč o najčitanijoj na planeti koja je postala maštoviti animirani film. Čućete glasove Jeffa Bridgesa, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Benicio del Toro i Ricky Gervaisa.

6. Booksmart

Dve devojke, Amy i Molly, provode mahnitu noć pre mature. U glavnim ulogama su Kaitlyn Dever i Beanie Feldstein.

7. Long Shot

Ako mislite da se suprotnosti privlače, naći ćete potvrdu u ovom filmu. Fred, novinar, u svom životu ponovo sreće svoju ljubav iz detinjstva Charlotte koja se sada bavi politikom. U glavnim ulogama su Seth Rogen i Charlize Theron.

8. A Knight’s Tale

Heath Ledger je sam po sebi razlog za gledanje ovog filma. Glumi viteza Williama.

9. Always Be My Maybe

Sasha i Marcus- glume ih Ali Wong i Randall Park- dvoje su prijatelja iz detinjstva koji se ponovo sreću 15 godina kasnije i preispituju svoju vezu.

10. Set It Up

Harper, koju glumi Zoey Deutch i Charlie Glen Powel pokušavaju da zbliže svoje šefove kako bi pronašli mir. Ali šta će se na kraju dogoditi?