15 godina tišine: Dženifer Aniston se u novom intervjuu rado seća Breda Pita

Glumica je iznenada progovorila o bivšem suprugu!

U iščekivanju nove epizode ​​Prijatelji, glumci aktivno promovišu najočekivaniju epizodu u istoriji televizije, koja će se emitovati 27. maja. Ženski deo tima dao je grupni intervju za Access. Jedno od pitanja odnosilo se na pojavu najupečatljivijih likova u legendarnoj seriji.

Čini se da je odgovor Dženifer Aniston otopio srca svih obožavalaca. Od impresivne liste gostiju, Rejčel je izdvojila „urnebesnog“ Bena Stillera, „brilijantnu“ Ris Viderspun i na kraju rekla: „Gospodin Pit je bio neverovatan. Bio je fantastičan“.

Lisa Kudrou i Kortni Koks složile su se sa ovom procenom bivšeg supruga njihove drugarice. Fanove je interesovalo da li se Dženifer s istom ljubavlju seća svog braka sa oskarovskim holivudskim neženjom? A zašto se ovaj šarmantni par ne bi ponovo povezao, po uzoru na Dženifer Lopez i Bena Afleka? Ova pitanja su i dalje otvorena.

Podsetimo se da se u TV seriji „Prijatelji“ Pit pojavio 2001. godine kao bivši školski drug Rejčel Grin u epizodi osme sezone „The Rumored One“. U to vreme par je već bio u braku.