Prve fotke s medenog meseca: Ben Aflek i Dženifer Lopez u gradu ljubavi

Gosti pariskog restorana Le Matignon sinoć su sigurno zinuli od čuda kada su ugledali Dženifer Lopez i Bena Afleka kako, držeći se za ruke, dolaze na večeru.

Nakon što su postali muž i žena, venčavši se u Vegasu pre nekoliko dana, Ben i Džen su zajedno sa decom otputovali u jedan od najromantičnijih gradova na svetu i to sa glumčevim ćerkama iz prvog braka.

Par je fotografisan čim je stigao u Grad svetlosti. Oboje su bili u ležernim izdanjima, dok su se za večeru sredili – on je imao odelo sa kravatom, a ona dugu crvenu haljinu. 

Tokom večere su čak i za stolom razmenjivali nežnosti, a onda su nastavili to da rade i sutradan, kad su “uhvaćeni” u šetnji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Podsetimo, par se venčao prošle subote u Las Vegasu. Venčanje se odigralo nakon godinu i nešto dana pošto su u maju 2021. obnovili staru ljubav (započetu pre dve decenije i prekinutu 2003. godine). 

Prve fotografije svadbe poznatog para, dan posle, a i sada sa medenog meseca, samo potvrđuju izjavu matičara sa venčanja koje se održalo prošle subote.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by benniferstan (@benniferstan)

– Obavio sam preko deset hiljada venčanja i sa ove životne pozicije mogu da procenim parove – zaista sam osetio da je to među njima ono pravo, izjavio je matičar za medije. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram