Blu Ajvi spremna je da osvoji svet glume filmom “Mufasa: The Lion King”

Profimedia

Najstarije dete Bijonse i Džej Zija, Blu Ajvi Karter, već je jedna od najmlađih osoba koja je ikada osvojila Grammy, zahvaljujući svom performansu u pesmi “Brown Skin Girl” sa albuma “The Lion King: The Gift”. Nije na odmet spomenuti da je Blu veći deo 2023. provela nastupajući pred hiljadama gledalaca na turneji svoje mame Renaissance World Tour (naravno, između učenja za školu). Nije loše za dvanaestogodišnjakinju.

Sada, mlada buduća zvezda je spremna da se oproba u glumi, jer će debitovati u filmu “Mufasa: The Lion King” u ulozi princeze Kiare. Prethodno, Blu je igrala sebe u filmovima poput “Black Is King” i Bijonsinom vizuelnom filmu “Lemonade”, ali ovo će biti njena prva uloga u dugometražnom filmu. Evo šta sve znamo o tinejdžerkinom budućem velikom nastupu na filmu.

Blu Ajvi će pozajmiti glas princezi Kijari

Godine 2019. Disney je objavio film “The Lion King”, CGI-remake istoimenog filma iz ’94, u kojem je Bijonse pozajmila glas Nali – najboljoj prijateljici iz detinjstva, a potom i ljubavi glavnog lika, Simbe (Donald Glover). Sada, “Mufasa: The Lion King”, trebalo bi da se pojavi u bioskopima 20. decembra 2024. godine.

Kada je 2019. godine objavljen remake, Bijonse je objavila album pesama inspirisanih filmom, nazvan “The Lion King: The Gift”. Na albumu, Blu je učestvovala na pesmi “Brown Skin Girl” (koja je kasnije osvojila Grammy nagradu za najbolji muzički video). Stoga nije potpuno iznenađujuće videti tinejdžerku u novom filmu.

Odgovarajuće, ćerka Bijonse će takođe igrati njenu ćerku na ekranu, kada pozajmljuje glas princezi Kiari, najstarijem detetu Simbe i Nale. Kao Simbina najstarija ćerka, princeza Kiara je naslednica Ponosnih Zemalja, i prikazana je kao avanturističko stvorenje. Samo vreme će pokazati koliko će njen lik u “Mufasi” odražavati način na koji je prikazana u “The Lion King II” i “The Lion Guard”.

Glumačka ekipa filma

Fanovi koji su voleli “The Lion King” iz 2019. neće biti razočarani spiskom glumaca za nadolazeću pretpostavku. Brojni glumci iz filma repriziraće svoje uloge, uključujući Seta Rogena (Pumba), Bilija Ajhnera (Timona), Džona Kanija (Rafiki), Glovera i Bijonse.

Novi glumci će uključivati ​​Aarona Pierea kao Mufasu, Kelvina Harisona Jr.-a kao Taku, Tifani Bun kao Sarabi, Prestona Njumana kao Zazu, Madsa Mikelsena kao Kirosa, Lennija Džejmsa kao Obasi, Kita Dejvida kao Masega, Aniku Noni Rose kao Afiju, a zatim Blu Ajvi.

Nastavak će ispričati priču o Simbinom ocu

Kao što većina ljudi zna (i kao što se u ovom trenutku ne bojimo da otkrijemo), Simbin otac, Mufasa, umire prilično rano u “The Lion King”, kada ga ubije njegov mlađi brat, Skar. Međutim, ova nova pretpostavka nada se da će ispričati pozadinu nesrećnog lika.

U sinopsisu iz Disneyja, studio navodi: “Mufasa: The Lion King angažuje Rafikija da prenese legendu o Mufasi mladom lavu Kiari, ćerki Simbe i Nale, uz Timona i Pumbu i njihov prepoznatljivi trik. Pričana u flešbekovima, priča predstavlja Mufasu kao izgubljenog i usamljenog mladunca lavova sve dok ne upozna saosećajnog lava po imenu Taka – naslednika kraljevske loze. Slučajni susret pokreće opsežno putovanje izvanredne grupe odmetnika u potrazi za svojom sudbinom – njihove veze će biti testirane dok rade zajedno kako bi izbegli pretećeg i smrtonosnog neprijatelja.”

Uživajte u trejleru ispod:

Foto: Profimedia, Youtube