Sprema se četvrti nastavak Bridžit Džons

U jednom od poslednjih interjua, Rene Zelveger otrkila  je da bi rado igrala u nastavku filma Bridžit Džons. Lik zasnovan na glavnoj junakinji istoimene serije romana Helen Fielding, glumica je dosad oživela tri puta, a sada je spremna i za IV nastavak.

– Nadam se da ću ponovo igrati Bridžit. Zabavno je, znate, mnogo je zabavno. Volim da budem u njenim cipelama, otkrila je Renee I dodala: “Tera me da se kikoćem. Svakog dana na setu moramo da je stavljamo u čudne situacije i okolnosti, prezabavno je”.

Pedesetdvogodišnja glumica otkrila je zašto toliko voli Bridžit.

– Smatram je vrlo dragom. Volim je. I mislim da je vrlo retka prilika da možete da igrate jedan lik u svim tim različitim fazama njegovog života. Svima nam je bila vrlo bliska u svim tim njenim fazama, sa svojim iskustvima… Nadam se da ću je još igrati. Helen je napisala novu knjigu o njoj, tako da eto, možda se i to desi.

Glumica, koja je za ulogu Bridžit morala da se ugoji deset kilograma, obožava transformacije. Trenutno se na NBC televiziji prikazuje serija “The Thing About Pam“, u kojoj igra glavnu junakinju i izgleda neprepoznatljivo.  

Tekst: J.M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram