“Choose Love”: Prva interaktivna romantična komedija u kojoj vi birate “srećan kraj”

Choose Love je Netflix-ov prvi interaktivni rom-kom koji će staviti režisersku moć u vaše ruke. Da, dobro ste pročitali. U svetu u kojem obično ostanemo razočarani završetkom nekih od naših omiljenih serija i filmova, sada možemo uzeti stvari u svoje ruke i odlučiti kako će junakinja serije doći do svog happily ever after.

Od reditelja Stuarta McDonalda, čoveka koji nam je dao A Perfect Pairing i Crazy Ex-Girlfriend, uzbudljiva nova komedija prati priču o Cami, koja, sa savršenim poslom snimateljke i prezgodnim dečkom, izgleda da ima sve. Međutim, kada je obuzme mučan osećaj da nešto nedostaje u njenom životu, ona počinje da razvija osećanja prema novom flertu, britanskoj pop zvezdi Rexu. Ali čekajte, tu se ne završava, jer joj se u život vraća i stara ljubav.

Dakle, šta činiti kad se suočite sa toliko izbora od kojih svaki može potpuno preokrenuti tok vašeg života u suprotnom pravcu? Pa, ako ste izmišljeni lik – ostavite gledaocima da odluče šta žele da vide. Choose love daje vam priliku da premotate seriju i izaberete još jedan srećan kraj ako vam se ne dopadne ono što ste isprva odabrali. Emisija je u suštini smišljena sa idejom da je možete pogledati I više puta a da vas svaki put iznova iznenadi.

U trejleru ispod, pogledajte kako će vaše uplitanje u seriju zapravo izgledati:

A ko su glumci koji oživljavaju interaktivni projekat? Bivša zvezda Disney kanala Laura Marano preuzima glavnu žensku ulogu (Cami), dok tri muškarca za koje će se ona (ili da kažemo vi) odlučiti su Scott Michael Foster, Avan Jogia i Jordi Webber. Neka najbolji pobedi!

foto: Profimedia, Instagram

video: Youtube

Priredila: T.M.