Prince Charming postao drvoseča: Šta se dogodilo sa Krisom Pajnom?

Iako je sa dugom kosom i ogromnom sedom bradom “debitovao” sredinom februara, izgled Krisa Pajna, uvek uredno izbrijanog i nalickanog holivudskog zavodnika, i dalje privlači veliku pažnju na društvenim mrežama. Glumac je pre nekoliko dana uslikan u Los Anđelesu, dok kupuje kafu za poneti u kežual izdanju – crnom duksu za vežbanje i atletskom šortsu, i opet je zapanjio fanove, koji se pitaju šta mu se desilo i zašto je toliko drastično promenio imidž. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashlee Cottam (@ashleesc70)

Zanimljivo je da su nove slike zapravo dobile uglavnom pozitivne komentare. Ženama ne smeta što je seksi “Prince Charming” postao”drvoseča”, pa mnoge komentarišu da nikad bolje nije izgledao. Neki su otišli toliko daleko da ga upoređuju sa trideset godina starijim kolegom Kurtom Raselom, a magazin Cut je novi imidž Krisa Pajna nazvao “kurtraselifikacija“.

I dalje nije poznato da li se glumac odmara od starog, uvek savršenog, izgleda, pušta bradu jer želi da pušta bradu ili se sprema za neku novu ulogu. “Deadline” beleži da Kris trenutno radi na filmu “Poolman“, koji potpisuje i kao reditelj i kao scenarista, a koji će biti kombinacija “Chinatowna”, “The Big Lebowskog” i “La La Landa”. 

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram