Da li je Aron Tejlor-Džonson novi Džejms Bond?

Aaron Tejlor-Džonson je navodno dobio zvaničnu ponudu da oživi sledećeg Džejmsa Bonda, čime je okončana višemesečna spekulacija oko naslednika Danijela Krejga. Ovaj 33-godišnji glumac tek treba zvanično da potvrdi da prihvata kultnu ulogu, i ako to učini, biće osmi glumac koji će tumačiti legendarnog britanskog tajnog agenta od početka franšize 1962. godine.

Ko će biti sledeći Bondov glumac, kruži među pojedinim britanskim glumcima otkako je Kreg formalno okačio šešir. Ali ranije ove nedelje, Tejlor-Džonson nije uradio ništa da prekine spekulisanje. Odigrao je to stidljivo i hladno: „Šarmantno je i divno što me ljudi vide u toj ulozi. Shvatam to kao veliki kompliment“, rekao je britanski glumac u intervjuu.

Međutim, izvor je za Dejli mejl rekao da je uloga Bonda njegova, ako on to želi.

Uprkos Tejlor-Džonsonovoj potencijalnoj kandidaturi, nedavne ankete pokazuju da je Idris Elba i dalje omiljeni izbor javnosti da preuzme tu ulogu, uprkos njegovoj 51 godini – što se smatra starijim za tipičnog kandidata za Bonda. Međutim, Elba je već isključio sebe iz rasprave dok se fokusira na svoju kriminalnu dramu, Luter.

Nagađanje o tome ko će biti sledeći Bond je uvek zabavno, bez obzira da li se Tejlor-Džonson potpisuje na isprekidanoj liniji ugovora ili ne. Pored Arona, ovi glumci su takođe favoriti za ulogu kultnog agenta: Džeremi Alen Vajt, Endru Garfild, Hari Stajls, Nikolas Hoult, Damson Idris, Majls Teler, Rege-Žan Pejdž, Tom Holand, Henri Kavil ali i glumica Lašana Linč.

Foto: Profimedia