Želi da kaže istinu o svom životu

Čini se da poslednjih dana interesovanje za privatni život Pamele Anderson ne jenjava, a za sve je kriva Hulu mini serija Pam & Tommy, koja se bavi brakom glumice i muzičara Tommyja Leeja, kao i njihovim eksplicitnim snimkom koji je dospeo u javnost nakon što su opljačkani. Serija, u kojoj glavne uloge tumače Lilly James i Sebastian Stan, izazvala je buru reakcija, ne i oduševljene filmskih kritičara, a najzanimljivije od svega je to što Pamela, iako ju je produkcija kontaktirala, nije želela da učestvuje u snimanju nečega što se bavi njenim životom devedesetih godina (kada je, realno, bila na vrhuncu popularnosti).

Premda se kasnije nije oglašavala tim povodom, šuška se da joj se “Pam & Tommy” uošte ne dopada, pa je, izgleda, rešila da ispravi nepravdu i na streaming platformi Netflix, u dokumentarcu, otkrije pravu istinu o sebi, snimku, braku sa članom benda Motley Crue za koga se udala nakon nekoliko dana poznanstva, provela u braku tri godine, sa kojim ima dvojicu sinova Brandona i Dylana, i za koga tvrdi da je bio njena najveća ljubav.

– Moj život. Hiljadu nesavršenosti. Milion pogrešnih tumačenja. Opak, divlji i izgubljen. Ništa vredno življenja. Mogu samo da vas iznenadim. Nisam žrtva, već preživela. I živa da ispričam pravu priču, napisala je zvezda “Čuvara plaže” i nekadašnja Playboy zečica, ne otkrivajući pojedinosti.

Zasad nisu poznati detalji dokumentarca, sem da ga režira Ryan White, koji je za Netflix radio serijale “The Keepers” i “Ask Dr Ruth”. Pamelin sin, Brandon Thomas Lee, jedan je od producenata najavljenog ostvarenja u kome će biti iznet eksluzivan materijal iz života zvezde.

– Film će predstaviti ikonu pop kulture koja postavlja rekord, dok se osvrće na svoj profesionalni put i lični život, najavili su predstavnici Netlifxa.

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram