Dvostruka premijera filma “Južni vetar 2”: Miloš Biković i Jovana Stojiljković predvodili na crvenom tepihu

Premijerno prikazivanje drugog dela hit-filma “Južni vetar” pod nazivom “Ubrzanje” sinoć je privuklo veliku pažnju domaće javnosti.

Sinoć su, u Beogradu, održane čak dve premijere nastavka srpskog blokbastera “Južni vetar”.

Drugi deo filma u režiji Miloša Avramovića nosi naziv “Ubrzanje”, a imajući u vidu koliku popularnost je ostvario prvi deo ovog akciono-dramskog trilera, sa pravom se očekuje se da će i nastavak biti jednako uspešan.

Scenario je napisao Petar Mihajlović, a radnja ostaje fokusirana je na lik Petra Maraša (tumači ga Miloš Biković) koji je na kraju prethodnog dela fima postao neprikosnoveni vođa srpskog podzemlja.

Neizostavno je pomenuti i ulogu Petrovog najbližeg prijatelja Baće (Miodrag Radonjić), kao i devojku Sofiju (Jovana Stojiljković).

Na sinoćnjem crvenom tepihu pomenuti glumački trio privukao je najviše pažnje, a kako je reč mahom o mladm srpskim glumcima, njihovi stajlinzi bili su elegantni, ali uz dozu neobavezne ležernosti.

Biković, o čijoj smo beogradskoj promociji zajedničkog projekta sa Džonijem Depom pisali ovde, opredelio se za elegantne teget pantalone i košulju koje je nadogradio trendi sivim sakoom, dok je lepa glumica Jovana Stojiljković ponela ljubičasti set u paru sa visokim čizmama sa potpeticom.

Miodrag Radonjić, koji se kao i Miloš Biković ostvario i u ulozi producenta ovog nastavka, odabrao je za klasičnu kombinaciju svečanog crnog odela i bele košulje, koju je upotpunio kaputom u modernoj boji za jesen: bordo.

Na premijeri su se pojavile i glumice Nataša Ninković, zatim Anđela Jovanović koja je takođe i otpevala jednu numeru za sountdrack filma “Južni vetar”, Borka Tomović, Anđelka Prpić, glumac Predrag Miki Manojlović (tumači ulogu Cara), Srđan Todorović

U galeriji pogledajte fotografije sa beogradske premijere filma “Južni vetar 2: Ubrzanje”.

Tekst: Natalija Knežević

Foto: Profimedia, Instagram, Instagram