Izlazak na večeru: Džoan Kolins zanosna u 89. godini

Punih 70 godina glumica Džoan Kolins zaokuplja pažnju publike. Verovatno je najpoznatija po ulozi u hit televizijskoj seriji iz osamdesetih, “Dinastija”, u kojoj je igrala lik Aleksis Karington.

Iako je trenutno interesantna javnosti zbog novog dokumentarca o njenom životu, koji je izašao na platformi BritBoks, “Ovo je Džoan Kolins”, Džoan izazove pažnju gde god da se pojavi, pa i kad izađe sa suprugom na večeru.

Glumica je sa 32 godine mlađim mužem, Persijem Gibsonom, izašla na večeru u losanđeleski restoran Craig’s, elegantna, vitka, predivno sređena kao i uvek.

– Nekoliko puta su me pitali da radim dokumentarnu biografiju i nisam bila zainteresovana jer su svi hteli da drugi ljudi pričaju o meni, a ja sam rekla: ‘Ako će to biti moja priča želim da ja budem narator’”, otkrila je u nedavnom intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alfie (@joancollinsicon)

Film opisuje glumičin život dajući publici uvid u javne i privatne stvari iz njene biografije. Prema njenim rečima, omiljeni deo u filmu joj je onaj kad se nalazi van kamere – kad sedi van seta, puši cigaretu, bez šminke, i u malom bikiniju sa sestrom ili prijateljima, ili kad u devetom mesecu trudnoće pleše sa svojim mužem.

Jedina tema u dokumentarcu koja nije bila dozvoljena je smrt njene mlađe sestre Džeki Kolins, 2015. godine, koja je preminula od raka dojke, a pričanje o ovom gubitku bilo bi bolno proživljavanje te tragedije.

U dokumentarcu pominje i svoje brakove. Udavala se pet puta, a sa poslednjim mužem, Persijem Gibsonom, za koga se venčala 2002. godine, proživljava bajku, što se, nekako, i vidi.

Kolinsova 23. maja slavi 89. rođendan

Tekst: Jelena M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram