Emili u Parizu: Šta ćemo videti u drugoj sezoni?

Puno smo govorili o seriji „Emili u Parizu“. U početku smo seriju čekali sa ogromnim nestrpljenjem (potpis Darren Star na scenariju i stilizovanje od strane Patricie Field) ubrzalo je rad našeg srca.

58 miliona gledalaca širom sveta videlo je Emili u Parizu u prvom mesecu na Netflix-u, i kao što možete da zamislite, povratak u drugu sezonu je velika stvar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Darren Star, tvorac „Seksa i grada“ i „Đavo nosi Pradu“, govorio je svom novom „detetu“, otkrivajući da je snimanje novog ciklusa već počelo u Francuskoj. Naša voljena Emili (Lili Kolins) boravi u Parizu, koji ju je doduše očarao od prvog trenutka, i uprkos poteškoćama sa kojima se suočava, čini se odlučnom da uspe i postane prava Parižanka.

„Lično me zanima prikazivanje evolucije lika. Kada neko prvi put stigne u Pariz, očara ga lepota grada. Verujem da većina gledalaca koji su gledali seriju dugo živeći u Parizu nisu razumeli da se radnja razvija na osnovu prvog kontakta glavnog junaka sa gradom, očima nekoga ko nikada ranije nije bio“, dodaje ona, odgovarajući na neki način na kritike serije zbog klišea o Francuzima i njihovoj kulturi.

Međutim, očekuje se da će novi serijal Emili u Parizu biti mnogo spremniji i osluškivaće puls novog grada. „Razumeće kulturu i suočiće se sa izazovom učenja jezika“, kaže kreator, stavljajući nas u atmosferu druge sezone.

Trenutno ne postoji precizan datum objavljivanja drugog ciklusa, dok snimanje neće biti ograničeno na Pariz, već će glumačka ekipa putovati negde drugde u Francuskoj, a Saint Tropez će biti sigurna stanica.

foto:profimedia