Emily in Paris: Sve što treba da znate o 4. sezoni serije

Bonjour! Zgrabite svoje kroasane i nadoknadite časove francuskog na Duolingu jer se Emili vraća u Pariz! Već se šuška o tome šta će se odigravati u četvrtoj sezoni – ove godine, serija postaje dinamičnija, fantazija nastavlja da živi, a stil Emili Kuper da se razvija. Evo šta sve što znamo o Emili u sledećem izdanju Pariza.

Ko će činiti glumaču ekipu četvrte sezone?

Serija nije imala značajnije promene u vezi sa svojom redovnom glumačkom ekipom. Možemo pretpostaviti da će se Lili Kolins vratiti kao Emili Kuper, a da će se Ešli Park, Lukas Bravo, Kamil Razat i Lusijen Laviskont vratiti kao Mindi, Gabrijel, Kamil i Alfi. Ali sa svakom novom sezonom dolazi novi lik, tako da je verovatno da će emisija predstaviti nekog novog koji će doprineti Emilinoj priči, kao antagonist ili sporedni lik.

Radnja priče?

*Upozorenje, slede spojleri*

Kao i sve druge sezone, treća sezona se završila prilično napeto jer se Gabrijelovo i Kamilino venčanje neočekivano zaustavilo kada je mlada prekinula venčanje i priznala da je Gabrijel zaljubljen u Emili. Ovo je zauzvrat okončalo Alfijevu i Emilinu vezu kakvu poznajemo. Ali pravi preokret je bio da je Kamil rekla da je trudna, za koju pretpostavljamo da je Gabrielova beba. Nakon drame ispunjenog finala, možemo očekivati da će se nova sezona nastaviti tamo gde je stala.

„Četvrta sezona će se više baviti komplikovanim odnosima; ličnim odnosima i poslovnim odnosima i tome kako oni dolaze u sukob jedni sa drugima“, rekao je kreator emisije Daren Star za TV Guide. “Emili će i dalje raditi sa Alfijem, Gabrijelom i Kamilom. Ti poslovni odnosi su zaista puni emocionalnih sukoba.”

Još jedan neočekivani obrt? Emili u Parizu može biti poznata i kao Emili u Rimu, kako je glumica nagovestila za Netflix – da bi se Emili mogla naći na rimskom odmoru.

Kada možemo očekivati premijeru?

Kada je započeto snimanje treće sezone, Variety je potvrdio da će serija snimati i svoju treću i četvrtu sezonu uzastopno, međutim, datum premijere 4. sezone nije potvrđen.

U početku smo procenili da će se četvrta sezona približiti decembru 2023. s obzirom na to da su datumi izlaska prethodnih sezona pali otprilike u to vreme. Međutim, zbog štrajka Udruženja pisaca Amerike i štrajkova SAG-AFTRA, produkcija je odložena, ostavljajući malo prostora za procenu datuma izlaska.

Ali ako ste čekali da saznate sudbinu ljubavnog trougla Gabriel/Kamil/Emili, ne brinite. Kolins je 19. januara potvrdila u objavi na Instagramu da je četvrta sezona konačno u produkciji, sa nekoliko selfija sa scenarijem. Tačan datum izlaska tek treba da bude određen, ali će verovatno biti negde oko decembra ove godine.

Foto: Profimedia